''Barbie''den ''Oppenheimer''a, temmuz ayında izlenecek en iyi filmler

Temmuz ayı; Oppenheimer, Görevimiz Tehlike ve Barbie çarpışmasına sahne olacak! Temmuz'da bizleri bekleyen en filmleri sizler için derledik.

Barbie, Oppenheimer ve Mission: Impossible Temmuz'un öne çıkan yapımları arasında. İşte, temmuz ayında izlenmeye değer en iyi filmler.

Oppenheimer (21 Temmuz)

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer'ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One-14 Temmuz)

Görevimi Tehlike serisinin 7. devam halkası olan Mission: Impossible 7, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor.

Barbie (21 Temmuz)

"Mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

Tyrone'u Klonlamışlar (They Cloned Tyrone-21 Temmuz)

They Cloned Tyrone, yaşanan bir dizi ürkütücü olayın ardından, bir hükümet komplosunun izini sürmek zorunda kalan, normalde bir araya gelmesi pek de mümkün olmayan üç adamın yaşadıklarını konu ediyor.

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı (Insidious: The Red Door-6 Temmuz)

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı, iblislerini dindirmek için korkunç olaylarla yüzleşmek zorunda kalan Josh ve Dalton'un hikayesini konu ediyor. Patrick Wilson hem filmin yönetmen koltuğunda gem de oyuncu kadrosunda...

Willy's Wonderland (21 Temmuz)

Kendi halinde, sıradan bir yaşam süren bir adam, bir eğlence parkında gece bekçisi olarak işe başlar. Ancak onu sıradan bir bekçilik görevi beklememektedir! Korku filminin başrolünde Nicolas Cage yer alıyor.

Cobweb (28 Temmuz)

Peter adlı sekiz yaşındaki bir çocuk, evinin duvarlarının içinden gelen gizemli kapı seslerini ve uğursuz ebeveynlerinin ondan sakladığı karanlık bir sırrı araştırmaya çalıştığında dehşet saçar.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Neşeniz yerine gelsin! Hem güldüren hem de düşündüren en iyi komedi filmleri

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Her biri sinema tadında! Mutlaka izlenmesi gereken en iyi mini diziler