''Barbarian'' 10 milyon dolarla gişenin yeni lideri oldu

ABD gişesinde durağan dönem devam ederken, hafta sonunda sürpriz bir film gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı. Kiraladığı bir Airbnb evinde bir şeylerin ters gittiğini fark eden genç bir kadının hikâyesini anlatan korku filmi ''Barbarian'', ABD'de vizyondaki ilk üç gününde $10 milyon hasılata ulaştı.

ABD'de haftanın yeni filmlerinden "Barbarian", $10 milyon hasılatla açılış hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Türkiye'deki vizyon tarihi belirsiz olan "Barbarian" filminin konusu ise şöyle: Detroit'e bir iş görüşmesi için seyahat eden genç bir kadın, kiralık bir ev rezervasyonu yapar. Ancak gece geç saatlerde geldiğinde, evin çifte rezerve edildiğini ve garip bir adamın zaten orada kaldığını keşfeder. Akşamı orada geçirmeye karar veren kadın, çok geçmeden orada beklenmedik bir ev misafirinden daha çok korkacak çok şey olduğunu keşfeder.

Bill Skarsgard, Georgina Campbell, Kate Bosworth, Matthew Patrick Davis gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltoğunda Zach Cregger oturuyor. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

BOX OFFICE ABD - HAFTA SONU TOP 5 (09-11 Eylül 2022)

1- Barbarian - $10 milyon

2- Brahmastra Part One: Shiva - $4,4 milyon

3- Suikast Treni (Bullet Train) - $3,25 milyon

4- Top Gun: Maverick - $3,17 milyon

5- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) - $2,84 milyon

Filmler duygularımızı yönlendiriyor! Farkında değiliz ama hepimiz sinema terapi yapıyoruz

Sinema ile tedavi! İçeriği depresyon olarak belirlenmiş ve psikolojinize iyi gelecek 20 film