''Bak şu Konuşana''nın yıldızı ödüllü oyuncu Kirstie Alley 71 yaşında hayatını kaybetti

90'ların sevilen komedi serilerinden ''Bak Şu Konuşana''nın yıldızı ve 11 sezon boyunca ''Cheers'' dizisinde Rebecca Howe karakteriyle yer alan Emmy ödüllü oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında yaşamını yitirdi.

NBC komedi dizisi "Cheers" ve "Bak Şu Konuşana" film serisiyle ün kazanan, iki Emmy ödüllü aktör Kirstie Alley, Pazartesi günü kanserden hayatını kaybetti. Alley 71 yaşındaydı.

1991 yılında hem, "Cheers" dizisindeki rolüyle hem Emmy hem de Altın Küre alan oyuncu, 1997'den 2000' e kadar da NBC sitcom'u Veronica's Closet'te rol almış ve yine Altın Küre ile Emmy'ye aday gösterilmişti.

Kirstie Alley 1982'de sinema kariyerine "Star Trek II: The Wrath of Khan" ile başladı ve bunu kısa süre sonra "Blind Date" ve 1985 mini dizisi "North and South" ile izledi. İkinci Emmy'sini, otizmli bir gencin ebeveynini oynadığı 1994 yapımı televizyon filmi "David's Mother" aldı.

Alley'nin kariyer zirveleri arasında ayrıca NBC'nin "Veronica's Closet" (1997-2000), meta 2005 Showtime komedisi "Fat Actress" ve 1989'da başlayan bir üçleme olan üç "Look Who's Talking" (Bak şu Konuşana) filminde John Travolta ile birlikte oynaması da vardı.

Netflix'in "Wednesday" dizisinden eğlenceli video: "Her burçtan nefret ediyorum"

25. İngiliz Bağımsız Film Ödülleri: Türkiye'de çekilen "Aftersun", En İyi Film dahil 7 galibiyet aldı