''Aylak Vampir''lerden fragman geldi! ''What Do We Do in the Shadows'' 4. sezonuyla dönüyor

Taika Waititi ile Jemaine Clement'in 2014 yapımı aynı isimli filminden televizyona uyarlanan, yayınlandığı 3 sezonuyla büyük beğeni toplayan ''What Do We Do in the Shadows'' (Aylak Vampirler), 4. sezonuyla FX ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Jemaine Clement ve Taika Waititi tarafından yazılan ve yönetilen 2014 Yeni Zelanda korku komedi filmi "What Do We Do in the Shadows"(Aylak Vampirler) 4. sezonuyla dönüyor ama öncesinde harika bir fragmanla yetineceğiz.

Her sezonu yarımşar saatlik 10 bölüm halinde izleyicilerle buluşan mockumentary türündeki dizi, tıpkı orijinal filmde olduğu gibi günümüzde yaşayan modern vampirlerin hayatlarını kendine has bir mizah ile aktarıyor. Staten Island'da 100 yılı aşkın bir süredir birlikte yaşayan dört vampirin günlük (ya da daha doğrusu her gece) yaşamlarına bir bakış sunuyor dizi...

Korku komedi türünün en iyilerinden biri olan "What Do We Do in the Shadows" dizisinin 4. sezonu 12 Temmuz'dan itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Çocuklar 2022'de internette en çok neyi aradı?

"Kelimelerin Bahçesi" (The Garden of Words): Kendinize bir iyilik yapın ve bu kısacık filmi izleyin

Haziran'da kaçırılmayacak 7 film önerisi