''Avatar 2'' oyuncu dağılımı: ''Avatar: Suyun Yolu'' filmindeki tüm Na'vi'lerin arkasındaki yüzleri görün

13 yıllık bekleyiş sona erdi! James Cameron'ın ''Avatar: The Way of Water'' (''Avatar: Suyun Yolu) şu anda sinemalarda oynuyor ve bununla birlikte sinemaseverlerin jeneriği geldiğinde muhtemelen kendilerine şu soruyu soracaklar: Oyuncular gerçekte nasıl görünüyor?

Variety

Orijinal "Avatar"da Sam Worthington, Stephen Lang, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez ve Joel David Moore gibi aktörlerin hepsi ekranda önemli miktarda ekran süresi boyunca kendi vücutlarında göründüler. Üç saatlik çalışma süresinin çoğunda ekranda hiçbir insan aktör bulunmayan "Avatar: Suyun Yolu"nda durum böyle değil.

Elbette bu filmin insansız olduğu anlamına gelmez. Joel David Moore ve Dileep Rao, Pandora'da Na'vi ile ittifak kuran iki bilim adamı olarak kısa rollerle geri döndüler. Brendan Cowell ve Jemaine Clement, seriye yeni katılanlar ve Pandora'daki bir deniz av gemisinde iki ana figürü oynuyorlar. Pandora'da yeni kötü ordu komutanını oynayan Edie Falco ve Jake Sully'nin Na'vi ailesiyle derin bağları olan Pandora'da doğmuş bir genç olan Örümcek rolündeki Jack Champion da yeni.

"Avatar: Suyun Yolu" ana oyuncu kadrosunun geri kalanı, hareket yakalama sayesinde Na'vi olarak görünüyor. Variety'nin hazırladığı kadro dağılımında Na'vi karakterlerinin arkasındaki tüm yüzleri görebilirsiniz.

1. Jake Sully - Sam Worthington

Sam Worthington, orijinal filmin sonunda bilinci insan vücudundan Na'vi avatarına nakledildikten sonra artık kalıcı olarak bir Na'vi olarak yaşayan Jake Sully olarak "Avatar" serisine geri dönüyor. Jake, Omaticaya halkı olarak bilinen Pandora orman kabilesinin lideri...

2. Zoe Saldana - Neytiri

Zoe Saldana, Jake Sully'nin karısı ve Omaticaya halkının en iyi savaşçılarından biri olan Neytiri rolünü yeniden canlandırıyor.

3. Stephen Lang - Albay Miles Quaritch

Stephen Lang, ilk "Avatar" filminin sonunda ölen Albay Miles Quaritch olarak kötü adam moduna geri döndü.

4. Sigourney Weaver - Kiri

Sigourney Weaver, "Avatar"da bilim adamı Grace Augustine olarak rol aldı ama "The Way of Water"da farklı bir karakter olarak geri dönüyor: Kiri, Jake ve Neytiri'nin evlatlık ergen kızı.

5. Kate Winslet - Ronal

Kate Winslet, "Avatar" serisine, su kabilesinin serbest dalgıcı ve kabile lideri Tonowari'nin karısı Ronal olarak katılıyor.

6. Cliff Curtis - Tonowari

Cliff Curtis, Metkayina kabilesinin lideri Tonowari'yi oynuyor.

7. Jamie Flatters - Neteyam

Jake ve Neytiri'nin en büyük oğlu Neteyam'ı Jamie Flatters canlandırıyor.

8. Britain Dalton - Lo'ak

Britanya Dalton, Lo'ak, Jake ve Neytiri'nin, konu ebeveynlerinin emirlerini dinlemeye geldiğinde biraz ateşli olan ikinci oğlu olarak rol alıyor.

9. Trinity Jo-Li Bliss - Tuk

Trinity Jo-Li Bliss, Tuk, Jake ve Neytiri'nin sevimli kızı ve Sully ailesinin en genç üyesini oynuyor.

10. Bailey Bass - Tsireya

Bailey Bass, Metkayina ve Tonowari'de serbest dalgıç olan Tsireya ve Ronal'ın kızı rolünde.

11. Filip Geljo - Aonung

Filip Geljo, Tonowari ve Ronal'ın oğlu olan genç bir erkek avcı ve Metkayina'nın serbest dalgıcı Aonung'u oynuyor.

12. Duane Evans Jr. - Rotxo

Duane Evans Jr., Aonung'un en iyi arkadaşı olan genç bir erkek avcı ve Metkayina'nın serbest dalgıcısı Roxto'yu canlandırıyor.

13. CCH Pounder - Mo'at

CCH Pounder, Omaticaya'nın ruhani lideri ve Neytiri'nin annesi Mo'at olarak çok kısa bir süre geri dönüyor.