''Avatar 2'' için ilk tepkiler övgü dolu: ''Görsel başyapıt'', ''akılları şaşırtan'', ''asla şüphe etme''

13 yıllık bir bekleyişin ardından, James Cameron'ın ''Avatar: The Way of Water'' (Avatar: Suyun Yolu) filmi, Londra'daki dünya prömiyerinin ardından nihayet basın mensuplarının beğenisine sunuldu. Filme verilen ilk tepkiler ezici bir çoğunlukla olumlu, birçok gazeteci Cameron'ın sınırsız hayal gücü ve bozulmamış görsel efektleri karşısında bir kez daha şaşkına döndü.

Variety

Usta yönetmen James Cameron'ın "Avatar: The Way of Water" (Avatar: Suyun Yolu) filmi için geri sayım sürerken, merakımızı ve heyecanımızı iki katına çıkaran ilk yorumlar geldi. İşte, Variety'nin derlediği övgü dolu yorumlar...

"Avatar: The Way of Water" (Avatar: Suyun Yolu) bir kez daha ailelerini Pandora'ya yönelik yeni bir tehditten korumak zorunda kalan ebeveynler olan Jake Sully (Sam Worthington) ve Neytiri'yi (Zoe Saldaña) konu alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Sigourney Weaver, Stephen Lang ve Kate Winslet de yer alıyor.

"Avatar 2" (Avatar: Suyun Yolu) basın için gösterilmeden önce bile Guillermo del Toro'dan çılgın bir ilk tepki aldı. Oscar ödüllü oyuncu, Twitter'da "Avatar" devam filminin "şaşırtıcı bir başarı" olduğunu yazdı.

Filmin üç saat 10 dakikalık süresi haftalardır manşetlerde yer alsa da, görünüşe göre kimse filmin uzunluğundan pek rahatsız olmamış. Cameron, izleyicilerin tuvaleti kullanmak için sinemayı terk etmesinin umurunda olmadığını söyledi.

"Avatar: The Way of Water" (Avatar: Suyun Yolu) 16 Aralık'ta vizyona girecek.

Heyecan dorukta! Hayranlarının uzun süredir beklediği "Avatar 2"den aksiyon dolu yeni fragman geldi

Aralık ayında izlenecek 10 iyi film