Ata Demirer'in Bursa Bülbülü'nden ilk kareler geldi! Cem Gelinoğlu bu sefer başkasının filminde başrol

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ancak bu sefer beyazperdede değil dijitalde yer alacak olan yeni filmi Bursa Bülbülü'nden ilk fotoğraf kareleri geldi. Kadrosunda Melek Baykal, Tarık Pabuçcuoğlu ve Cem Gelinoğlu'nun yer aldığı Bursa Bülbülü, Disney Plus Türkiye'de yayınlanacak. Cem Gelinoğlu bu sefer başka bir ismin filmi ile seyirci karşısına geçmiş olacak.

Ünlü komedyen Ata Demirer yeni film projesini seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Senaryosunu yazdığı başrollerinde yer aldığı Bursa Bülbülü'nün yönetmen koltuğunda, daha önce de beraber çalıştığı Hakan Algül oturuyor. Melek Baykal'ın kariyerindeki ikinci sinema filmi olacak olan Bursa Bülbülü'nde ayrıca Tarık Pabuçcuoğlu ve komedyen Cem Gelinoğlu yer oluyor. Ata Demirer bu kez bir değişiklik yapıp beyazperdeye değil dijitale giriş yapıyor.

Seyirciyi geçmiş zamana götürecek olan filmde; 1980'li yıllar konu ediliyor. Hikayesi 1980'li yıllarda geçen yapımda; Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapmakta olan ve bir kaset çıkarma hayali olan Cengiz'in öyküsü anlatılıyor.

Cem Gelinoğlu herkesin merak ettiği o soruyu yanıtladı! Aykut Enişte 3 gelecek mi?

CEM GELİNOĞLU BU SEFER AYKUT ENİŞTE DEĞİL

Cem Gelinoğlu son dönemlerde Aykut Enişte film serisi ile gündemde. Senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı Aykut Enişte 2 ile daha önce Akşam TV'den Hüsna Köşger'e röportaj veren Cem Gelinoğlu, "Aykut Enişte 3 gelir mi?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Yok. Aykut Enişte 2 serinin son filmi diye düşünüyorum. Ben en azından yapmayı düşünmüyorum. Her şeyi tadında bırakmak lazım bence. Çok güzel bir süreç yaşadık, çok sevildi film. Umarım 2.'yi de severler onu da gönüllerinde bir yerlere koyarlar. Ve biz de artık anlatacağımız yeni hikayelere odaklanırız."