Arnold Schwarzenegger'in oğlu Joseph Baena ilk aksiyon filminde

Arnold Schwarzenegger'in oğlu Joseph Baena'nın babasına esrarengiz bir benzerliği var, hatta aynı vücut geliştirme tutkusunu paylaşıyor. Baena şimdi, ilk aksiyon filmini de çekti.

Movieweb

Babası Arnold Schwarzenegger'in izinden giden Joseph Baena, Top Gun benzeri "Called to Duty" filmindeki rolüyle aksiyon türünün derinliklerine iniyor.


TMZ'ye göre Baena, Top Gun'a benzeyen ancak kadın başrollü bir film olan "Called to Duty" adlı aksiyon filminde yer aldı. TMZ makalesi, sette Baena'nın spor salonunda ağırlık kaldıran karakteriyle bir sahneyi çekerken görüntülerini içeriyor. Tamamen parçalanmış görünen Baena, resimlerde neredeyse babasının kopyası.

"Called to Duty", eğitim sırasında köpek dövüşlerinde erkek meslektaşlarının etrafında daireler çizdikten sonra göreve çağrılan, tamamı kadınlardan oluşan en iyi savaş pilotu ekibini konu alıyor. Baena, filmde kadın filonun yanında bir F-15 savaş pilotu olan Teğmen Andrew "Bells" Harris'i canlandırıyor. Filmde ayrıca Susannah Jane, Cabrina Collesides, Brandi Mosko, Whitney Star, Erica Seelig, Marisa Pangaro rol alıyor.

Neşeniz yerine gelsin! Hem güldüren hem de düşündüren en iyi komedi filmleri

Her biri sinema tadında! Mutlaka izlenmesi gereken en iyi mini diziler

Bu liste hiçbir yerde yok! En uzun günde izleyebileceğiniz en uzun ve unutulmaz 5 film önerisi

Mutlaka izlemeniz gereken Nicole Kidman filmleri

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi