Aralık 2022'de Netflix'te izlenecek en iyi ve en yeni filmler

Netflix orijinal filmleri için yılın en yoğun ayı nihayet geldi. Merakla beklenen; Knives Out 2, Pinokyo, Beyaz Gürültü ve Bardo gibi yapımlar 2023'e günler kala izleyicileri selamlayacak. İşte, Aralık 2022'de Netflix'te izlenebilecek en iyi ve en yeni filmler...

IndieWire

Netflix orijinal film cephesinde aralık ayı oldukça renkli! Dijital paltform, en çok beklenen projelerinin çoğu için kırmızı halıyı seriyor. Seçenekleri daraltan IndieWire, 7 favori filmi sinemaseverler için listeledi. Aralık 2022'de Netflix'te izlenecek en iyi ve en yeni filmler ve konuları için okumaya devam edin.

Sr. (Yayında)

Robert Downey Sr. 2021'de öldü, ancak film yapımcılığı ve gerçeküstü komedi üzerindeki etkisi unutulmaz. Yönetmen Chris Smith ve yönetici yapımcı Robert Downey Jr.'ın imzasını taşıyan bu yeni belgesel, Downey'nin filmlerini, etkilediği insanları ve ünlü oğluyla olan ilişkisini inceleyerek onun mirasını netleştirmeye çalışıyor.

Guillermo del Toro's Pinocchio (Pinokyo-9 Aralık)

Guillermo del Toro'nun uzun süredir devam eden tutku projesi, Pinokyo'nun hikayesini 1930'ların İtalya'sında geçen yetişkinlere yönelik bir hikaye olarak yeniden tasarlıyor ve sonuç, animasyonun bir zaferi olarak selamlandı.

Prisoners (Mahkumlar-10 Aralık)

Hugh Jackman, kızı kaçırılan bir babayı, Jake Gyllenhaal ise kızı bulmasına yardım etmekle görevlendirilen bir dedektifi oynuyor. Yönetmen Denis Villeneuve imzalı film, ayağını gazdan bir saniye bile çekmiyor.

Bardo (Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi-16 Aralık)

Sevin ya da nefret edin, "Bardo" (Or False Chronicle of a Handful of Truth) yılın en çok konuşulan filmlerinden biri. Alejandro Gonzalez Inarritu'nun sembol ağırlıklı keşfi, Meksika'nın 2022 için resmi Oscar başvurusu ve saf auteur film yapımını sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir film.

Side Effects (Acı Reçete-18 Aralık)

Psikiyatristinin verdiği bir ilacın beklenmedik yan etkileri olunca genç bir kadının dünyası alt üst olur. Steven Soderbergh, Channing Tatum ve Rooney Mara'yı ilaç endüstrisinin dehşetiyle ilgili öğretilmiş, dolambaçlı, ustalıkla yapılmış bir gerilim filminde yönetiyor.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven-23 Aralık)

Benoit Blanc, eksantrik bir milyarderin (Edward Norton) düzenlediği bir cinayet gizemi oyununa katılmak gibi hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı özel bir adaya uçarak Rian Johnson'ın son macerasındaki daha da çılgın bir vakayı çözmek için geri dönüyor.

White Noise (Beyaz Gürültü-30 Aralık)

Noah Baumbach, Adam Driver ve Greta Gerwig'in başrolde olduğu bir oyuncu kadrosuyla, Don DeLillo'nun filme alınamayacağı iddia edilen romanını sinemaya uyarladı. Driver, zehirli bir kimyasal sızıntının ailesini evlerini boşaltmaya zorlaması ve toplumsal normları çökene kadar sarsmakla tehdit etmesiyle hayatı alt üst olan bir profesörü canlandırıyor.

Kafanız karışacak, nefesiniz kesilecek! Komplo teorilerinin havada uçuştuğu en iyi 10 film

2022'nin en iyi ve yüksek puanlı 15 dizisi

İhtiyarlara Yer Yok, Büyük Lebowski, Fargo... Hafta sonunuzu Coen kardeşlerin filmleriyle renklendirin