Anthony Hopkins'li gerilim filmi ''Zero Contact''tan fragman geldi

İnsanlığın tecrit altında yaşadığı yeni bir fütüristik gerilim filmi olan ''Zero Contact''ın fragmanı yayınlandı. Anthony Hopkins'in başrolünde olduğu ve pandemi döneminde online olarak çekilen filmin yapımcılığını 17 farklı ülke üstlendi.

Karantinanın bir insana, bir topluma neler yapabileceğini artık çok iyi biliyoruz. Anthony Hopkins'li "Zero Contact"ın karakterleri için ise bu durum daha da kötü.

"Zero Contact" bir milyarderin ölümünden sonra önemli bir görevi üstlenen bir grup insanın etrafında gelişiyor. Ve asıl sorun şu ki bu ekip, görevlerinin insanlığa yardım mı edeceğini yoksa onu tamamen mahkum mu edeceğini bilmiyor.

Fragmanda, Akademi Ödüllü Anthony Hopkins'i, oğlu ve diğer 4 kişi için bir dizi video mesajı bırakan milyarder Finley Hart olarak görüyoruz. Hart, seçtiği ekibin dünyayı öldüren bir felaket olayını durdurması gerektiğini belirtir ve ölümünün tesadüfi olmadığını, bir "yeniden etkinleştirme planını" harekete geçirmek için daha büyük bir şeyin parçası olduğunu ortaya çıkarır.

Ayrıca fragman, hikaye ilerledikçe ana kadronun evlerinin rahatlığında sıkışıp kalmasına rağmen, bahçelerinde gizemli figürler ortaya çıkmaya başladığından, güvende olmadıklarını ortaya koyuyor. Ve daha da kötüye gidiyor: Hikayede zaman yolculuğu faktörleri olarak gerçeklik üzerindeki kavrayışlarını kaybetmeye başlıyorlar ve aniden kendi hayatlarında meydana gelen bazı değişiklikleri açıklayamıyorlar. "Zero Contact" 27 Mayıs'ta dijital olarak yayınlanacak.

Mini dizi "Candy" karmaşık ve gerçek bir suç hikayesine dayanıyor

Barbra Streisand'ın rüyası ve iç ısıtan, cesur, umutlu bir film: "Yentl"