''Aniden'' filminin afişi ve fragmanı çıktı

Senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Melisa Önel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Melisa Önel'in üstlendiği ''Aniden''in fragmanı ve afişi sinemaseverlerle buluştu.

Melisa Önel'in 35'inci Uluslararası Tokyo Film Festivali'nde "Asian Future" bölümünde yarışacak filmi "Aniden"in afişi ve fragmanı paylaşıldı.


Film, koku alma duyusunu kaybeden Reyhan'ın hayatla yeni bağlar kurmak için çıktığı yolculuğu beyaz perdeye taşıyor. "Reyhan uzun yıllar Hamburg'da yaşadıktan sonra kocasıyla kısa bir süre için İstanbul'a dönmüştür. Hamburg'a geri dönüşlerinin arifesinde Reyhan koku alamadığını fark eder, doktor tetkikleri ciddi bir sağlık sorunu olabileceğini işaret ettiğinde ise Reyhan bunu kabullenmek yerine şehirdeki geçmişinin peşine düşer."

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nden yapım desteği alan, Türkiye - Almanya- Sırbistan ortak yapımı filmin başrollerinde; Defne Kayalar, Öner Erkan, Şerif Erol, Ayşenil Şamlıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz konuk oyuncu olarak yer alıyor. Melisa Önel'in ikinci uzun metrajlı filmi olan "Aniden", 26 Ekim 2022'de Tokyo Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek.

Berkun Oya'nın merakla beklenen yeni filmi "Cici"den fragman yayınlandı

Usta oyuncu Angela Lansbury 96 yaşında hayatını kaybetti