Amber Heard beyaz perdeye dönüyor! Gerilim filmi ''In The Fire'', Taormina Film Festivali'nde gösterilecek

Amber Heard hayranları, ünlü Depp-Heard davasının Johnny Depp lehine sonuçlanmasından sadece bir yıl sonra, aktrisin yeni filmi ''In The Fire'' ile beyaz perdeye geri döneceğini duyunca çok sevinecek. Conor Allyn'in yönettiği, başrolde Eduardo Noriega'nın yer aldığı film, dünya prömiyerini 24 Haziran'da Sicilya'da düzenlenen Taormina Film Festivali'nde yapacak.

Far Out

Aylarca süren talihsiz basın haberleri ve çalkantılı magazin haberciliğinin ardından, "In The Fire" filminde dikkatlerin Amber Heard'ın özel hayatından bir aktris olarak yeteneklerine kayması bekleniyor.

1899'da geçen film, doğaüstü bir gerilim olarak tanımlanıyor ve Heard, bilimin çok az anlaşıldığı bir dönemde, bilim dalına öncülük eden devrimci bir psikiyatr olarak karşımıza çıkıyor. Bir Kolombiya çiftliğine çağrılan Heard'ın karakteri, yerel halk tarafından şeytan tarafından ele geçirilmiş sayılan genç bir çocuğa yöneltilen suçlamaları araştırmak zorundadır.

Filmin resmi özeti şöyle: New York'tan bir doktor, 1890'larda, açıklanamaz yeteneklere sahip gibi görünen rahatsız bir çocuğa bakmak için ücra bir çiftliğe gider. Çocuğu tedavi etmeye başlar, ancak bunu yaparken, çocuğun şeytan tarafından ele geçirildiğine ve köyün tüm dertlerinin nedeni olduğuna inanan yerel rahiple bir savaş başlatır.

"In The Fire", 2021'de Zack Snyder'ın çektiği 2017'deki Justice League'in yeniden düzenlemesi olan "Justice League"i yayınlamasından bu yana Heard'ın bir filmdeki ilk rolü olacak. Heard son olarak, 2019'da Gully'de yer almıştı.

İzleyiciler bu yıl ayrıca, hem yönetmen James Wan'ın hem de başrol oyuncusu Jason Mamoa'nın DC'nin Genişletilmiş Evren'inin bir sonraki bölümünde rollerini yeniden üstleneceği Aquaman, Aquaman ve Lost Kingdom'ın beklenen devam filmi ile Heard'ın süper kahramanlar dünyasına geri döndüğünü görecek.

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi

"Local Hero" (Yerel Kahraman) filmi neden zamanının onlarca yıl ilerisindeydi?