Al Pacino, Johnny Depp imzalı ''Amedeo Modigliani'' biyografisinde rol alacak

Usta aktör Al Pacino, Johnny Depp imzalı ''Amedeo Modigliani'' biyografisinde rol almak için hazırlanıyor. Riccardo Scamarcio ve Pierre Niney, İtalyan sanatçıyı konu alan filmde yer alan oyuncular arasında...

Ünlü oyuncu Johnny Depp'in yönetmenliğini üstlendiği "Amedeo Modigliani" filminin kadrosunda Al Pacino, Riccardo Scamarcio ve Pierre Niney yer alacak.

Arkadaşları tarafından "Modi" olarak bilinen İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin biyografisini konu alan proje, Dennis McIntyre'ın Modigliani adlı oyunundan uyarlandı ve senaryosu Jerzy ve Mary Kromolowski'ye ait.

Hikayenin özeti şöyle: "Polisten kaçan Modi'nin kariyerine son verme ve şehri terk etme arzusu Bohemyalı arkadaşları tarafından reddediliyor. Modi, Polonyalı sanat simsarı ve arkadaşı Leopold Zborowski'den tavsiye ister, ancak hayatını değiştirebilecek bir koleksiyoncuyla karşılaştığında kaos doruk noktasına ulaşır."

Riccardo Scamarcio Modigliani'yi, Pierre Niney Fransız sanatçı Maurice Utrillo'yu oynayacak. Sanat koleksiyoncusu Ganggnat'ı canlandıracak isim ise, 1997 yapımı "Donnie Brasco" filminde Johnny Depp'le birlikte rol alan Al Pacino olacak. Filmin çekimleri bu sonbaharda Budapeşte'de yapılacak. Projenin arkasında Johnny Depp'in Avrupalı yapım şirketi IN.2 Films ve yapımcı Barry Navidi var.

Sporcu, oyuncu ve Amerikalı! Gerçek Arnold Schwarzenegger ile tanışın

Yapay zeka büyüsü! Wes Anderson'ın yönettiği "Yüzüklerin Efendisi"ni izleyin

Üç kez "En İyi Erkek Oyuncu" Akademi Ödülü'nü kazanan tek aktör: Daniel Day-Lewis