Aksiyon, komedi, gizem! Bu hafta yayınlanacak 5 iyi dizi önerisi

Yeni haftada, farklı türden diziler ekranlarımıza geliyor. Hemen her izleyicinin beğenisine uygun bu 5 diziyi mutlaka not etmelisiniz.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Aksiyon, komedi, dram, biyografi... Bu hafta yayınlanacak en iyi 5 diziyi sizler için seçtik.

God's Favorite Idiot (15 Haziran-Netflix)

Melissa McCarthy'nin Clark'ın sevgilisi Amily rolüyle başrol oynadığı bu ilginç komedi dizisinin konusu bir hayli ilginç: Basit ve tatlı bir adam olan Clark, Tanrı'nın kötülükle savaşmak için seçeceği en son kişiydi. Ne var ki kutsal bir mesajı yaymak ve dünyayı kurtarmak artık onun görevi. Dizi 16 bölümden oluşacak.

Becoming Elizabeth (12 Haziran-StarzPlay)

Dizi İngiltere'nin en uzun süre hüküm süren hükümdarlarından biri olan yetim Elizabeth Tudor'un başlangıç hikayesini sunuyor. Alicia von Rittberg'in genç Elizabeth'i canlandırdığı bu sekiz bölümlük drama, geleceğin kraliçesini özgür ruhlu ama siyasete karşı keskin bir kafaya ve güce daha da keskin bakan bir genç kadın olarak hayal ediyor.

The Martha Mitchell Effect (17 Haziran-Netflix)

Gaslit dizisnin hemen ardından bu belgesel portre geliyor ve Martha Mitchell'in beklenmedik kahramanlığının boyutu bir kez daha ortaya çıkıyor. Belgesel; Watergate skandalında bildiklerini anlatan üst düzey bir memur eşinin hikâyesini ve onu susturmak için Nixon yönetiminin yürüttüğü kampanyayı anlatıyor.

Lost (14 Haziran-Disney+)

14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayacak olan Disney Plus, tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden olan "Lost"u tüm bölümleriyle yayınlayacak. 2004-2010 yılları arasında 6 sezon boyunca yayınlanan "Lost", uçak kazası sonrası bir adada hayatta kalma mücadelesi veren insanların yaşadıklarına odaklanıyor.

Love & Anarchy (16 Haziran-Netflix)

Sofie ve Max arasındaki kimya başlangıçta ofis şakalarıyla kendini ifade etmişti. Bu tuhaf İsveç komedisinin ilk sezonu, çift arasındaki bahislerin ve çekiciliğin kademeli olarak arttığını gördü. Dizi 2. sezon için geri dönerken, ihlal etme dürtülerinin gerçek hayattaki sonuçlarına tanık olacağız.

Gerçek ve güçlü bir film: "Trees of Peaces"

Her sahnesi sizi tetikte tutacak, aksiyon ve gerilim dolu 3 hesaplaşma filmi

Bir korku alt türü olarak "body horror!" Koltuğa çivileyen ve ürkütücü en iyi 5 vücut korku filmi