Ağustos ayında izlenecek en iyi filmler

Barbie ve Oppenheimer rüzgarı sürerken, Ağustos ayında da biribirinden iddialı filmler sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Ağustos'ta kaçırılmayacak en iyi 7 filmi seçtik.

Ağustos ayının kaçırılmayacak filmlerini sizler için listeledik.

Les Enfants des Autres (Başkalarının Çocukları-4 Ağustos)

Çocuksu bir kadın olan Rachel, erkek arkadaşı Ali'nin kızı Leyla ile derin bir bağ kurar. Yazar/yönetmen Rebecca Zlotowski imzalı filmin başrolünde Virginie Efira var.

Gran Turismo (11 Ağustos)

Film, dünyanın en elit sporunda mücadele etmek için her şeyi riske atan işçi sınıfından bir oyuncu, başarısız eski bir yarış arabası sürücüsü ve idealist bir motor sporları yöneticisinden oluşan bir ekibin ilham verici gerçek hikayesine dayanıyor.

Heart of Stone (11 Ağustos)

Bir istihbarat ajanı, adına çalıştığı küresel çaplı ve gizemli barışı koruma örgütünün en değerli ve en tehlikeli silahının bir hacker tarafından çalınmasını önlemeye çalışır. Gal Gadot, casus olan Rachel Stone rolünde!

Blue Beetle (18 Ağustos)

DC'nin en son süper kahraman fantezisinde, Jaime Reyes, yüksek teknoloji ürünü bir zırha dönüşen uzaylı bir alet olan Scarab'ın ev sahibi olur ve onu hain Carapax ile çatışmaya sokar. .

Suna (18 Ağustos)

Çiğdem Sezgin'in yönettiği ve Nurcan Eren, Tarık Papuçcuoğlu, Fırat Tanış ile Erol Babaoğlu'nun oynadığı filmde; ellili yaşlarında, hiç geliri olmayan yalnız ve yoksul bir kadın olan Suna'nın bir kış sezonu süren aşkını ve evliliğini takip ederiz.

Retribution (Durdurulamaz-25 Ağustos)

Bir banka yöneticisi, çocuklarını okula götürürken, durup inerlerse arabasının patlayacağına dair bir bomba ihbarı alır. Nimrod Antal'ın yönettiği filmin başrolünde usta oyuncu Liam Neeson yer alıyor.

To Catch A Killer (Katili Yakalamak-25 Ağustos)

Yetenekli ama sorunlu bir polis memuru, FBI'ın baş müfettişi tarafından, şehirde terör estiren rahatsız bir kişinin profilini çıkarması ve izini sürmesine yardımcı olması için işe alınır. Fim, Damián Szifron imzası taşıyor.

12 burç, 12 iyi film! "Hangi filmi izlesem" diyenler için burcunuzun özelliklerine göre film önerisi

Onlar, görkemli kaybedenler... İnsan doğasını anlatan, düşündürücü ve unutulmaz en iyi filmler

Onun sevgisi gerçek ama o değil! Stanley Kubrick'e ithaf edilen Steven Spielberg filmi: Yapay Zeka

2023'ün şimdiye kadarki en iyi 16 filmi

Korku her şeyi değiştirir! Stephen King, "The Mist" filminin sonunu neden sevdiğini açıkladı