70. San Sebastian Uluslararası Film Festivali'nde Juliette Binoche'a ödül verildi

İspanya'nın San Sebastian kentinde düzenlenen 70. San Sebastian Uluslararası Film Festivali kapsamında ''Avec amouret acharnemet'' filminin tanıtımı yapıldı. Tanıtım etkinliğinin ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Fransız aktris Juliette Binoche Donostia Ödülü'nü aldı.

İspanya'nın San Sebastian kentinde düzenlenen 70. San Sebastian Uluslararası Film Festivali kapsamında "Avec Amouret Acharnemet" (Bıçağın İki Yüzü) filminin tanıtımı yapıldı.

Tanıtım etkinliğine, senarist Clarice Denis ve aktris Juliette Binoche da katıldı.

Tanıtım etkinliğinin ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Fransız aktris Juliette Binoche Donostia Ödülü'nü aldı.

"Bıçağın İki Yüzü" (Avec amour et acharnement) filminde; Sarah ve Jean isimli birbirlerini seven, yıllardır beraber yaşayan bir çifti konu alıyor. Aşkları onları mutlu ediyor ve güçlendiriyor. Asla sönmeyecek arzuları ile beraber aralarında karşılıklı bir güven var. Ancak bir sabah, kendisini Jean ile tanıştıran François, Sarah'ın hayatına tekrar giriyor. Ve François, Sarah'ın daha önce Jean için tereddüt etmeden terk ettiği kişi...

72. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde Claire Denis'e En İyi Yönetmen dalında Altın Ayı getiren filmin başrollerinde Juliette Binoche ve Vincent Lindon yer alıyor.

"Bıçağın İki Yüzü" 2 Eylül'de Türkiye'de Başka Sinema'da izleyiciyle buluşacak.

Tekrar tekrar izlenebilecek sıra dışı ve tuhaf 7 film önerisi