3391 Kilometre filminin vizyon tarihi belli oldu

Yazar Beyza Alkoç'un ''3391 Kilometre'' adlı kitabının sinema uyarlaması, 12 Ocak'ta beyazperdede izleyicilerle buluşacak.

AA

Yazar Beyza Alkoç'un "3391 Kilometre" adlı kitabının sinema uyarlaması, 12 Ocak'ta beyazperdede izleyicilerle buluşacak.

Beyza Alkoç da "3391 Kilometre"yi henüz 16 yaşındayken kaleme aldığını belirterek, "Önce hayallerim kitap oldu, yıllar sonra da beyazperde de film olarak izleyeceğiz. Her süreçte tüm ekiple içime sinerek çalıştım. O yüzden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kadar uyumlu ve özverili olduğunuz için." dedi.

Kitapta yer alan duyguları filme yansıtmak için çok çalıştıklarına işaret eden Alkoç, "Önce senaryo üzerinde çok uzun günler boyu toplantılar yaptık. Aynı zamanda kitabı okumamış seyircilerimize de hitap edebilmek için de çok çalıştık. Bence ortaya çok güzel, çok masum ve naif bir aşk hikayesi çıktı." değerlendirmesini yaptı.

Oyuncu Derya Pınar Ak, "Hepimiz ortaya çok güzel bir iş çıkardık. Çok keyifli, çok severek çalıştığımız bir iş oldu. Umarım seyirci de bizim hissettiklerimizi hisseder." diye konuştu.

Oyuncu Ahmet Hakan Zavlak, filmin kendisine çok şey kattığını ifade ederek, çok güzel bir çekim süreci geçirdiklerini ve çekimlerin kendisi için bir tatil gibi olduğunu dile getirdi.

Fulya Özcan'ın senaryosunun kaleme aldığı film, birbirlerinden çok uzakta olmalarına rağmen sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu alıyor.

Paris, İstanbul ve İzmir üçgeninde çekimleri gerçekleştirilen filmin yapımcılığını ise OTTO Entertainment ve Böcek Films üstleniyor.