2022'nin en az değer verilen 3 iyi dizisi

Gerçek suç dramaları ve polisiye türü 2022'nin gözde konuları arasındaydı. İşte, geçen yılın en iyi gözden kaçan 3 dizisi...

Daha geniş bir izleyici kitlesini hak eden, 2022'nin en iyi 3 dizisini detaylandırdık.

Slow Horses

Usta oyuncu Gary Oldman, Slough House'da bulunan ve onlara Slow Horses takma adını kazandıran gözden düşmüş MI5 ajanlarından oluşan bir ekibe başkanlık eden darmadağın ama süper zeki Jackson Lamb'i canlandırıyor. Işıltılı oyuncu kadrosu ve tazelik sunan aksiyonuyla, gözden kaçmaması gereken dizilerden biri Slow Horses... Casus gerilim dizisi Mick Herron'un aynı adlı romanından uyarlandı.

The Responder

Martin Freeman, yakın zamanda rütbesi düşürülen ve terapistine "Artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu bile bilmiyorum" diyen Chris Carson'ı canlandırıyor. Carson, zaten yozlaşmış, şimdi ise tehlikeli bir uyuşturucu anlaşmasına sürüklenmiştir. BBC Kültür'e göre dizi, yılın ahlaki açıdan en belirsiz ve katı fikirli yapımı!

Under the Banner of Heaven

Andrew Garfield, genç bir anne ve çocuğunun cinayetini kendi kilisesinin ana şüpheli üyeleriyle birlikte araştıran sadık bir dedektif ve aile babası olarak en iyi performanslarından birini sergiliyor. Dizi, Jon Krakauer'in 1984'te Utah'ta gerçek hayatta yaşanan cinayetlerle ilgili çok satan gerçek suç kitabına dayanıyor. Bu baş döndürücü drama daha geniş bir izleyici kitlesini hak ediyor.