1963 yapımı ''The Leopard'' mini dizi olarak karşımıza çıkacak

Giuseppe Tomasi di Lampedusa'nın Sicilya'da geçen klasik romanından uyarlanan ve Netflix'in bugüne kadarki en iddialı İtalyan orijinali olan ''The Leopard'' adlı mini dizi için çekimler Roma'da başladı.

The Leopard; Claudia Cardinale, Alain Delon ve Burt Lancester'ın başrol oynadığı, yönetmen Luchino Visconti tarafından filme uyarlanan Sicilya destanının modern bir yorumu... İtalyan sinema klasiği haline gelen film, Cannes Film Festivali'nde 1963 Altın Palmiye'sini kazandı.

1860'ların Sicilya'sındaki sosyal devrimin zemininde geçen altı bölümlük destan, Monica Bellucci ve Vincent Cassel'in kızı olan top model Deva Cassell'i, sosyal bozulmanın katalizörü haline gelen ve orta sınıfa ait genç, çarpıcı kadın Angelica Sedara olarak oynayacak. Orijinal filmde Claudia Cardinale tarafından canlandırılmıştı.

Don Fabrizio imkansız bir seçimle karşı karşıya. Zengin ve güzel Angelica ile yeğeni Tancredi arasında ailesinin mirasını güvence altına alabilecek bir evlilik kurma gücüne sahip, ancak bunu yaparak en sevdiği kızı Concetta'nın kalbini kıracaktır. Dizi, zamansız temaların; güç, aşk ve ilerlemenin modern bir keşfi olacak.

Cömert dönem eserinin çekimleri, önümüzdeki dört ay boyunca Sicilya'nın Palermo, Syracuse, Catania şehirlerinin yanı sıra İtalyan başkentinde yapılacak. Tom Shankaland, "The Leopard" dizisinin baş yönetmenliğini yapacak.

"Black Mirror" dizisinin altıncı sezonu için yepyeni tanıtım yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ başrollü "Boğa Boğa" zirveye oturdu! İşte, Netflix'te en çok izlenen dizi ve filmler