10'uncu ve sonuncu filmine ara verdi! Quentin Tarantino mini dizi yönetecek

Dokuzuncu filmi ''Once Upon a Time… in Hollywood''dan beri kariyerinin onuncu filmiyle sinemadan emekli olacağını vurgulayan Quentin Tarantino, 8 bölümlük bir mini dizi ile dönüyor.

Oscar ödüllü "Ucuz Roman" filminin yönetmeni Quentin Tarantino yakında çıkacak olan sekiz bölümlük bir mini diziyi yönetecek. Tarantino'nun dizisi 2023'ün başlarında başlayacak.

Usta yönetmen, sekiz bölümlük bir mini dizi için kamera arkasına geçeceğini duyurdu. Bu haberi, geçtiğimiz ay raflarda yerini alan yeni kitabi Cinema Speculation için bir turne sırasında verdi Tarantino. Sekiz bölümden oluşacağı belirtilen dizinin adı, konusu ya da yayınlanacağı platform ile ilgili henüz hiçbir açıklama yok. Bu meçhul dizi için 2023'ü beklememiz gerekiyor.

Yazar-yönetmen Quentin Tarantino, uzun süredir konuşulan 10. ve son filminin daha çok gri bir alanda olduğunu söylerken, televizyona geçiş yapacağını dile getirdi. Bununla birlikte Tarantino, bir akış filminin gerçekten bir son uzun metraj sayılmayacağını da ima etti.