Erzurum'da jet ski heyecanı

Erzurum'da 2 bin 300 rakımındaki Tekke Deresi Gölet'inde, jet ski yapıyor. Vatandaşlar belediyeye ait Ejder 3200 Arama ve Kurtarma ekibi tarafından jet ski ile gölet üzerinde keyif dolu anlar yaşıyor.

Erzurum'da maceraseverler, Palandöken ilçesinin yaklaşık 2 bin 300 rakımındaki Tekke Deresi Gölet'inde, jet ski yapıyor. Piknik alanı ve su sporların yapıldığı gölette, vatandaşlar belediyeye ait Ejder 3200 Arama ve Kurtarma ekibi tarafından jet ski ile gölet üzerinde keyif dolu anlar yaşatılıyor.

"HEYECAN VERİCİ"

Ejder 3200 Arama ve Kurtarma ekibinde görevli Suat Uluç, jet skiye yoğun ilgi gösterdiğini aktararak, "Jet ski, adrenalini çok ve heyecan verici spor. Ayrıca biz rafting botu ve kano sporlarını yapıyoruz. Batı'da yapılan sporları biz burada yapıyoruz. Burada kışın ayrı yazın ayrı spor dallarını yapıyoruz. 2 bin 300 rakımında yaptığımız jet skiye vatandaşın yoğun talebi var" diye konuştu. Erzurum'da öğrenci Afganistanlı Marziye Mousavi adrenalin dolu anlar geçirdiğini belirterek, "Jet ski su üzerinde hızlandığında çok keyif aldık, hiç korkmadım çünkü suyu çok seviyorum. İlk defa jet skiye bindim, heyecanlı ve güzel bir deneyim yaşadım" dedi.