Ümit Tok'a 'En Başarılı Diş Doktoru' ödülü

Diş Hekimi Ümit Tok, Azerbaycan'da ödül aldı. Dr. Tok, Bakü'de düzenlenen ve farklı sektörlerin başarılı temsilcilerine verilen Reputation Awards'ta ‘Yılın En Başarılı Diş Doktoru' ödülüne layık görüldü.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olan ve İstanbul'da hizmet veren Özel Kıraç Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Dent360 Dental Clinic, Çatalca Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin kurucuları arasında yer alan Diş Hekimi Ümit Tok, estetik diş hekimliği ve gülüş tasarımı alanındaki başarılarını uluslararası düzeyde bir ödülle taçlandırdı. Kariyeri boyunca çok sayıda ödül kazanan Dr. Tok'a bir ödül de Azerbaycan'dan geldi.

GÖRKEMLİ TÖRENLE ÖDÜLÜNÜ ALDI

Millionaire Concept Network ve Reputation Inc. tarafından düzenlenen Reputation Awards (İtibar Ödülleri), Bakü'de gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Yer aldıkları sektörün seçkin isimlerini tanıtmak, onlara motivasyon sağlamak ve çalışmalarını takdir etmek amacıyla düzenlenen organizasyonda Ümit Tok'a 'Yılın En Başarılı Diş Doktoru' ödülü takdim edildi.

GURUR VE MUTLULUK

Bakü'deki törene katılarak ödülünü alan Ümit Tok, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

"Reputation Awards, çok başarılı bir organizasyon. Dünyanın dört bir yanından farklı sektörlerde başarılı olmuş insanlara verilen bu önemli ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Sonraki dönemlerde de aynı gurur ve mutluluğu yaşayabilmeyi ümit ederim."