Saç Ekiminde Yenilikçi Teknikler Ozel Hair Transplant'te

Saç ekiminde dünyaca kabul gören pek çok teknik olduğunu, Ozel Hair Transplant olarak bu teknikleri kullandıklarını belirten firmanın kurucusu Emre Beltagy, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Saç ekimindeki gelişmeler oldukça fazla. Gün geçtikçe yüksek başarı oranını hedefleyen teknikler geliştiriliyor. Bu tekniklerin her biri, saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalan kişilerin daha gür ve hacimli saçlara ulaşmasını sağlıyor. Biz de Ozel Hair Transplant olarak yenilikçi tekniklere uygulamalarımızda yer veriyoruz.”

Kliniklerinde temel olarak Safir FUE, FUE ve Choi Kalem Tekniğini kullandıklarını ifade eden Emre Beltagy, "Başarıyı hedefleyen her teknik, saç ekimi uygulamalarında yeni bir dönem başlatıyor. Ekim uygulamasının ilk yapıldığı zamanlarda daha çok FUT tekniği kullanılıyordu. Bu teknik hem daha az kalıcılığa sahip hem de ekim sonrasındaki iyileşme sürecini uzatıyor. Fakat daha sonra geliştirilen tekniklerin tamamı, saç ekiminin çok daha profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlıyor." dedi.

FUE Tekniği, Son Derece Başarılı Bir Yöntem

FUE tekniği hakkında önemli bilgiler veren Beltagy, "FUE, yüksek kalıcılığı hedefleyen bir teknik. Bu nedenle sıklıkla tercih ediliyor. Bunun yanı sıra yüksek başarıyı mümkün kıldığını söylemek de olanaklı. FUE tekniği ile tek seansta yaklaşık 5500 adet kök saç ekiliyor. Bu ise oldukça yüksek bir rakam." ifadelerinde bulundu.

Choi Kalem Tekniğinde Saç Derisinde Kanal Açmaya Gerek Yok

Choi Kalem tekniği ile ilgili açıklamalarda bulunan Emre Beltagy, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Choi Kalem Tekniğinde saç derisinde herhangi bir kanal açılmıyor. Donör olarak belirlenen bölgeden saç kökleri Choi kalemiyle toplanıyor. Bunun yanı sıra toplanan saç kökleri, yine aynı kalem ile saçsız alana naklediliyor."

Safir FUE, Ekim Sonrası İyileşme Sürecini Hızlandıran Bir Teknik

Safir FUE tekniğinde kullanılan safir uçlu bıçağın vücuda son derece uygun olduğunun altını çizen firma kurucusu Emre Beltagy konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Safir FUE, oldukça hızlı bir şekilde sonuç alınabilen yöntemlerden bir tanesi. Safir uçlu bıçaklar, kanalların açılması ile birlikte kolajen hücrelerinin uyarılmasını olanaklı hale getirir. Bu nedenle oldukça sağlıklı bir yöntem olduğunu söylemek mümkün."