Saç ekim uzmanı Dr. Resul Yaman kimdir?

Türkiye'ye gelen çok sayıda sağlık turistine saç ekimi yapan Dr. Resul Yaman'ın eğitim hayatı ve sunduğu hizmetler internette araştırılıyor. İşte Dr. Resul Yaman'la ilgili merak edilenler...

Dr. Resul Yaman, 1982 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitiminin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandı ve 2005 yılında mezun oldu. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Resul Yaman, evli ve iki çocuk babası.

SAÇ DÖKÜLMESİ PROBLEMİ BU ALANA YÖNLENDİRDİ

Henüz üniversitede eğitim gördüğü yıllarda yaşadığı saç dökülmesi problemi nedeniyle bu alana yönelen Dr. Resul Yaman, araştırma yaparken saç dökülmesi tedavisinde kalıcı çözümün saç ekimi olduğunu fark etti. Bu nedenle bir saç ekim kliniğinde asistan olarak çalışmaya başladı. 2008 yılında kendi saçları için ekim operasyonu yaptırdı.

SAĞLIK TURİSTLERİNE HİZMET VERİYOR

Dr. Resul Yaman, 2009 yılında İstanbul-Güneşli'de kendi kliniğini açtı. Sakal, bıyık ekimi, saç ekimi ve kaş ekimi üzerine almış olduğu sertifikalar ve sahip olduğu uluslararası veri ve bilimsel çalışmalarla hizmet veren Dr. Yaman, ISHRS üyesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. FUE saç ekim tekniğini kullanarak hastalarına hizmet veren Yaman, kliniğinde dünyanın dört bir yanından gelen sağlık turistlerine de saç ekim işlemi yapıyor.

GÜNLÜK SINIRLI SAYIDA HASTA KABUL EDİYOR

Dr. Resul Yaman'ın kendine ait kliniğinde 15 farklı uzmanlık alanında doktor görev yapıyor. Tüm saç ekimi operasyonlarına katılarak kanal açma işlemini kendisi gerçekleştiren Dr. Yaman, günlük sınırlı sayıda hasta kabul ediyor. Dr. Resul Yaman ayrıca Amerika, İngiltere, İtalya ve Fransa'nın önde gelen saç ekim forumlarında tavsiye edilen doktorlar arasında yer alıyor.