MedArt Saç Ekim Kliniği FUE yöntemleri hakkında soruları yanıtlıyor

Saç ekimi alanında 15 binin üzerinde başarılı saç ekim operasyonu gerçekleştiren MedArt Saç Ekim Kliniği, popüler saç ekim tekniği FUE'nin alt başlıkları hakkında hastaları bilgilendirdi.

Saç ekimi yaptıran kişilerin hemen hepsinde başarılı sonuçlar elde etmek mümkün. Kellik sorunu yaşayanların, saçlarında seyrelme olanların ve saç problemi yaşayan herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir tedavi yöntemi var. Ancak başarı oranını en yüksek seviyeye çıkarmak hastaya doğru yöntemin uygulanmasından geçiyor. Alanında başarı oranı en yüksek kliniklerden biri olan MedArt Saç Ekim Kliniği, uzmanlaştıkları FUE tekniğinde hastaya göre belirlenen üç farklı yönteme dair merak edilenleri paylaştı.

HER BİR YÖNTEM KENDİNE ÖZGÜ

MedArt Saç Ekim Kliniği'nden Dr. Tuna Tantan Williams'tan alınan bilgiye göre, üç farklı şekilde uygulanan FUE tekniğinin her biri kendine özgü uygulama özelliği barındırıyor. Buna göre, mikro saç ekimi tekniğinde saç ekimi için 0,6 ile 0,9 mm delikli uçlar kullanılıyor. Saç derisinde açılan mikro daireler ile saç kökleri dokusal yapılarına ayrılıyor. Safir saç ekimi yönteminde ise kullanılan yuvarlak uçlar safirden oluşuyor. Safir doğal madde olduğundan dolayı kişiye zarar vermiyor ve saç köklerinin zarar görmeden çıkarılmasına yardımcı oluyor.

SAFİR UÇ KABUKLANMAYI ÖNLÜYOR

Safir saç ekiminde saç derisinde açılan mikro odacıkların kabuklanma sorununu en aza indirdiğine dikkat çeken MedArt Saç Ekim Kliniği baş hekimi Dr. Tuna Tantan Williams'ın açıklamasında dikkat çekilen diğer noktalar ise şöyle: "Safir saç ekiminde kullanılan iğne yapıları, diğer yöntemlere göre daha sağlıklı. Bir diğer yöntem olan soft saç ekimi ise sedasyon odaklı ilaçlarla uygulanmasından dolayı hastanın rahatlamasına yardımcı oluyor.

Bu uygulama hastada bilinç kaybı oluşmadan operasyonun tamamlanmasını sağlıyor. Kişi herhangi bir ağrı, acı hissetmiyor. Ayrıca işlem sırasında ihtiyaç halinde tuvalete de gidebiliyor."