Engin Ekerbiçer: Sağlık Medikal ile 6 yılda zirveye ulaştık

Girişimci iş adamı Engin Ekerbiçer, 2017 yılında kurduğu Sağlık Medikal ile alanında zirveye ulaştı. Ekerbiçer, Instagram üzerinden tüm ülkeye ürün ulaştıran Adana merkezli firma ile müşteri memnuniyeti konusunda yüzde 100'e yakın bir başarı elde ettiklerini ve şubeleşme kararı aldıklarını açıkladı.

Genç girişimci Engin Ekerbiçer, 1 Nisan 2017 tarihinde memleketi Adana'nın Seyhan ilçesinde açtığı Sağlık Medikal'in adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyurmayı başardı. 1992 doğumlu olan ve lise eğitiminin ardından ticarete atılan Ekerbiçer, sosyal medya sitesi Instagram üzerinden tüm Türkiye'ye ürün satışına başlayarak kısa sürede büyüdü.

EN İYİ HİZMETİN PEŞİNDE

Tüm resmi kurumlarla anlaşması bulunan Sağlık Medikal'in kaliteli ürünleri ile memnuniyet seviyesini zirveye taşıdığını dile getiren Engin Ekerbiçer, "Tıbbi medikal ürünler, hastane malzemeleri, yatalak hasta, ortopedi, beyin cerrahi ve fizik tedavi alanlarında ürünler sunuyoruz. Hastalara en iyi hizmeti sunmak ve işimizin en iyisi olmak için çabalıyoruz. Müşteri memnuniyeti konusunda yüzde 100'e yakın bir başarı elde ettik" dedi.

KALİTE OLMAZSA OLMAZ

Pandemi sürecinde satışlarının arttığını ifade eden Engin Ekerbiçer, "Maske ve solunum cihazlarının satışında bu dönemde patlama yaşandı. Sunduğumuz ürünlerin kalitesi bizim için olmazsa olmaz derecesinde önemli. Ve bu konuda bugüne dek hiçbir şikâyet almadık, kullanıcılarımızın geri dönüşleri hep çok olumluydu. Bu başarıyla birlikte şubeleşme kararı aldık. Önümüzdeki dönemde Sağlık Medikal ile vatandaşlarımıza çok daha geniş bir çerçevede hizmet sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.