e-nabız koronavirüs test sonucu nasıl öğrenilir?

Coronavirüs testi yaptıran vatandaşlar e-nabız koronavirüs test sonucu nasıl öğrenilir? sorusunun yanıtını araştırıyor. Detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

 Sağlık Bakanlığı coronavirüs test sonuçlarını e-nabız üzerinden erişime açıldığını aktarması üzerine vatandaşlar konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. 

E-NABIZ CORONAVİRÜS (COVİD-19) SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR? 

Koronavirüs testi yaptıran vatandaşların sonuçlara "eNabız" uygulamasından uluşabilecekleri bildirildi. Sağlık Bakanlığından yapılan bilgilendirmede, "Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına eNabız uygulamasından ulaşabilir." ifadesine yer verildi. E-nabız, Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşlar için geliştirdiği ve vatandaşların hizmetine sunduğu bir uygulamadır. ,

E-nabız; muayenelerinizi, tahlil sonuçlarınızı, tedavilerinizi, değerlerinizi, doktorlarınızı ve gittiğiniz hastanelerin detaylı bir dökümünün olduğu tıbbi özgeçmişinizin tamamını görüntüleyebildiğiniz bir bireysel sağlık kaydı sisteminin adıdır. E-devlet ile başlayan süreç e-nabız ile devam etmektedir.