Bugün ne pişirsem? Tas kebabı tarifi ve malzemeleri! Tas kebabı nasıl yapılır?

Tas kebabı nasıl hazırlanır? En güzel iftar sofraları için tas kebabı tarifi ve malzemeleri nelerdir? Tas kebabı nasıl yapılır?

En güzel iftar sofraları için tas kebabı tarifi ve malzemelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

TAS KEBABI

MALZEMELER

500 gr kuzu kuşbaşı

1 adet soğan

2 adet patates

1 adet havuç

1 yemek kaşığı

domates salçası

2 yemek kaşığı tereyağı

2 su bardağı sıcak su

Kekik

Karabiber

Tuz

HAZIRLANIŞI / 4 KİŞİLİK

Tencereyi ocağa alın ve tereyağını eritin. Eti ekleyin ve suyunu salıp çekene kadar kavurun. Soğanı yemeklik doğrayın ve sarımsakları soyup tencereye ekleyin. Renk alana kadar et ile beraber kavurun. Ardından salçayı ekleyip karıştırın. Üzerine sıcak suyu ilave edin. Havuç ve patatesleri de küp küp doğrayıp ekleyin. En son yemeğinizin üzerine baharatları serpip kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin. Sos kıvamına gelince yemeğiniz hazır olacaktır. Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun...