Yuvana hoş geldin Rıdvan Yılmaz! Transfer resmen duyuruldu

Rıdvan Yılmaz için Ada macerası sona eriyor. 3 yıldır Rangers forması giyen milli sol bek yuvaya geri dönmeye hazırlanıyor. Rıdvan Yılmaz'ın dönüş haberini İskoç basını duyurdu. İşte detaylar…

AHMET AYGÜN

Rıdvan Yılmaz 2022 yaz transfer döneminde 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak Rangers'ın yolunu tutmuştu. İskoç ekibinde dönem dönem iyi performans gösterse de istikrar problemi yaşayan 24 yaşındaki futbolcunun bileti kesildi.

Rangers, daha önce Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Panathinaikos ile oynadığı maçların kadrosuna Rıdvan Yılmaz'ı dahil etmemişti.

Rıdvan Yılmaz bu kez de takımının İskoçya Premier Lig'de Motherwell ile oynadığı açılış hafta maçında kadroda yer almadı.

RIDVAN YILMAZ YUVAYA DÖNÜYOR

Rangers'ta artık gözden çıkarılan Rıdvan Yılmaz için transfer gelişmesi duyuruldu. Beşiktaş'ın eski futbolcusu için devreye girdiği öğrenildi.

Ada basınında yer alan haberde; Rangers Teknik Direktörü Russel Martin'in Rıdvan Yılmaz ile yola devam etmeyi düşünmediği aktarıldı.

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'ın devreye girdiği belirtildi. Siyah beyazlıların Rangers ile görüşmelere başladığı ve anlaşmanın kısa sürede tamamlanacağı öne sürüldü.

Rıdvan Yılmaz'ın da yeniden Beşiktaş'a dönme konusunda oldukça istekli olduğu bilgisi haberin detayları arasında yer aldı.

RANGERS RAKAMLARI

Rangers formasıyla 3 sezonda 77 maça çıkan Rıdvan Yılmaz 2 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.