Zorlu PSM, yeni sezon sürprizlerini açıkladı

Zorlu PSM’nin merakla beklenen yeni sezon isimleri açıklandı. Pop müzikten metal’e birçok farklı tarzın art arda sahne alacağı yeni sezonda birçok sürpriz isim bulunuyor.

Pop listelerinin son zamanlarda ilgi çeken ismi Alice Merton’dan, bir klasik olan Ghost filminin müzikaline; en özgün metal gruplarından Empyrium’a; efsane bas gitarist Victor Wooten’dan, 8 yıl aradan sonra ilk defa dünya turnesine çıkan müzik dehası Imogen Heap’e kadar pek çok isim, bu yılın line-up’ında yerini alıyor. Konser programına yeni isimler eklemeye devam eden Zorlu PSM, sürpriz isimleri açıklamaya devam edecek. 

Bu yılın açıklanan isimleriyese;, 6 Eylül’de Türkiye’de ilk konserini vermeye hazırlanan Alice Merton, 7-8 Eylül tarihlerinde üst üste sahne alacak Empyrium,  11 Eylül’de Seattlelı rock star Damien Jurado, 14 Eylülde Dj Jax Jones, 19 Eylül’de Norveçli sanatçı Erlend Øye, 21 & 22 Eylül’de iki gece üst üste Kruder & Dorfmeister, 27 Eylül akşamı İran asıllı şarkıcı Azam Ali ve multi-enstrümantalist Loga Romin Torkian’ın projesi Niyaz, 29 Eylül’de Matrixxman, 10 Ekim Anna Maria Jopek, 18 Ekim’de Metal Müziğin yıldızlarından Pain of Salvation, 20 Ekim’de Mark Kozelek, 26-27 Ekim tarihlerinde Imogen Heap, yine 26 ekim gecesi elektronik müziğin usta ismi Vitalic, 28 Ekim’de Belçika techno müzik sahnesinin parlayan yıldızı Charlotte de Vitte, 2 Kasım akşamı caz müziğin önemli seslerinden Youn Sun Nah ve Jazzanova, 10 Kasım’da Tomino, 23 Kasım Ana Popovich gibi bir çok isim Zorlu PSM’in farklı sahnelerinde performans sergileyecek.

GHOST MÜZİKALİ 

Hollywood’un efsanevi romantik gerilim filmlerinden Ghost’un (Hayalet) müzikal uyarlaması Ghost the Musical, 19 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında 21 performans için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Müzikal, ölümsüz bir aşk hikayesini şairane oyunculuklar ve görkemli bir canlı performansla sahneye taşıyor.  

VITALIC (LIVE) 

Fransız prodüktör ve multi enstrümantalist Pascal Arbez’in projesi Vitalic, canlı performansıyla 26 Ekim’de Studio’ya geliyor! Elektro, techno ve house’u başarıyla harmanlayan ve klasik, rock, Italo-disco ve 70’lerin elektronik müzik elementlerini buluşturan Vitalic, yılların deneyimini performansına taşıyor. 

GOD IS AN ASTRONAUT 

Post-rock’ın İrlandalı temsilcisi God is an Astronaut, 14 Aralık’ta Zorlu PSM Studio’ya konuk olacak. Ambient, elektronik ve rock müziği buluşturan grup, etkileyici canlı performanslarıyla ve sahne şovlarıyla müzikseverleri adeta bir astral yolculuğa çıkaracak. 

ERLEND ØYE & LA COMITIVA 

Kings of Convenience projesiyle tanıdığımız Norveçli sanatçısı Erlend Øye, 19 Eylül’de Turkcell Platinum Sahnesi’ne konuk oluyor. 

IMOGEN HEAP & GUY SIGSWORTH (FROU FROU) 

Imogen Heap, 8 yıl aradan sonra çıktığı dünya turnesi kapsamında 26 & 27 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde iki gece üst üste özel bir performansla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.