Yine rahatlattı

ONUR AKBAŞ

 onurakbastde@gmail.com 

Açıkçası ben bu durumlardan bunalmışken aynı günün ana haber bültenlerinde şikayet ettiğim arkadaşımla ilgili yaptırım uygulayan müdürü görmüş gibi sevindim Sayın Cumhurbaşkanının konuşmalarını dinlerken. Kendisinin bu durumlarla alakalı bilgi ve tespitinin kapsamı FETÖ’nün de muadillerinin  olduğu bilgisini de kapsadığı kanaatine vardım. Umarım liyakatsiz ve sorumsuz uygulamalara devletimiz zamanında müdahale eder. 

BARİ BUNU KAYBETMEYELİM

Özellikle bu köşenin okurları sordu diye belirteyim. Yasal ve gizliden açıktan terörü desteklemeyen sınırını biliyorsa her inançtan ve inançsızlıktan sivil oluşum, demokrasinin gereği olarak değerlidir. Ama birilerinin müntesipleri meydanda dolaşıp “siyasette hak hukuk olmaz bizim dediğimiz olur” demiş/diyor. Bu bağlamda bence Soner Yalçın’ı, Nihat Genç’i FETÖ “himmetiyle” kararttık. Allah aşkına İsmail Saymaz’ı dinleyelim. 

HANDE FIRAT İLE GECE GÖRMEK

CNN TÜRK’te sevgili Hande Fırat’ın sunumuyla ekrana gelen programdan bahsediyorum. Kalemimin sesi olsa çığlıkları yeri göğü inletir. Hande Fırat’a bir teklifim ekrana koyduğu “Yeni Fetöler türer mi?” sorusunu uzağa değil CNN’in arka sokağına çıksın bir sorsun/sordursun. İsim isim sayanlar var. Doğruluğunu tespit etmek benim vazifem değil.