Yıldızlar aşk ve evlilik vaat ediyor

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

2016 yılı, kimi burca aşk kimine evlilik kimine de terfi getiriyor. Ancak Mars gezegeninin Retro olması yani geri gitmesi kaza ve sağlık risklerine karşı da dikkatli olmamızı öneriyor. 

KOÇLAR İÇİN DEĞİŞİM  

Satürn, siz Koçlar’ı kariyer ve her türlü resmi işlerinizde olumlu etkileyecek ve destekleyecektir. Genel yaşantınızın kalitesini de beraberinde yükseltecektir. 2016 yılı kabuğunuzdan çıkma ve değişim zamanı! Aşk için önemli bir sene olacak, özellikle de sonbahar sonrası. Mars retro zamanlarında sağlık ve kaza risklerine dikkat. Parasal risk almayın ayrıca. 

JÜPİTER AŞK EVİNİZDE 

2016 Boğalar için aşkta şanslı bir sene. Şans yıldızı Jüpiter 5. ev yani aşk evinde! Aşk için önemli zaman ancak karmik dersleri de var. Evliler beklenmedik zamanda hamile kalabilir, çocuk yapabilir. Eğitim için iyi zaman Parada toparlanmak şart. 

 

İKİZLER ÇATIŞMAYIN! 

Hayata kalite ve düzen getirme zamanı. İlişkiler üzerinden bol önemli deneyimler çevrenizi değiştirecektir. Çatışma ve düşmanlıklar olabilir, mücadele etmeyi bilmek gerekir. Sonbaharda kariyerde terfi ve başarı imkânı. Bu arada aşk ve evlilik sonbaharda gündeminize girebilir!

ORTAKLIK RİSKLİ

Yengeçler için ortaklık riskli, dikkatli olmak gerekir. Araba alabilir, evinizi başka yere taşıyabilirsiniz. Artık işe yaramayan eski kalıplarınızı atın! Yaratıcılık için muhteşem zaman. Mars retro zamanı sağlığa ve işe dikkat. 

KARİYERDE ŞANSLI BİR YIL

Aslanlar için para ve kariyerde şanslı fırsatlar yılı! Hayatınızın aşkıyla karşılaşabilir ve evlenebilirsiniz. Evde veya işte problemlerle mücadele etmek gerekir Mars retrosunda. Yurt dışında yaşam fırsatı elde edebilirsiniz. Mars Akrep’teyken kariyerde düşmanlıklara dikkat etmek gerekir 

ÖZEL ZAMANLAR   

Başaklar, sorunları geride bırakmak için ileri gidin! Psikolojik veya başka türlü sağlık sorunlarına dikkat. Başka bir yerde yaşama imkânınız olabilir. Aşkta dalgalı ama özel zamanlar. Sonbaharda parasal şartlarda istikrarlı ve güzel bir ilerleme başlar.

DUALARA DİKKAT EDİN

Teraziler dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilir! Jüpiter Terazi’ye geçince planları hayata geçirme zamanı. 2016 evlilik yılınız olabilir! Aşk bekleyenler güzel bir aşk ve ilişki için sonbaharı beklesin. Mars retroda parasal harcamalarınıza dikkat edin.

AKREPLER’E İŞ FIRSATI

Yatırım yapın! Yurt dışında iş fırsatı doğabilir. Dostlukları tazeleme ve ortak dayanışma zamanı.Yalnız Mars retroda kavga, kaza, sağlığa ve parasal risklere dikkat edin. İşte istikrar zor ama sizin için sıradışı işler sıradışı fırsatlar yılı. 

BOŞANMA RİSKİ VAR  

Yaylar’ın karşısına kariyerde ve parada başarı getiren yeni fırsatlar çıkacak. Büyük hedefe demir atmak zamanı. Mars retroda kaza, sakarlığa, yasal probleme ve sağlığa dikkat. Aşkta kendinizi bulma zamanı. Evliler boşanma riskine dikkat. 

MESLEKTE İLERLEME  

Oğlaklar depresyon tuzağına dikkat etsin. En derin cevherinizle karşılaşma zamanı. Meslekte ilerleme ve teknik ve deneyim açısından şanslı zaman. Mars retroda sakarlık, kaza, sağlığa ve yasal sorunlara dikkat. İlişkisi olanların evlilik yılı olabilir. 

ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Kovalar sağlığa ve parasal krizlere dikkat etmeli. Mars retroda, düşmanlığa da dikkat.  Yüksek hedefler ve yeni ufuklara açılma zamanı. Sonbaharda güzel bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hamile kalmak ve çocuk sahibi olmak mümkün.

RUHSAL SORUNLAR

Bakalım Balıklar için bu sene aşk hayal mi gerçek mi olacak? Mars retrosunda işte probleme dikkat. Ayrıca yine bu Retro dönemde ruhsal, psikolojik sorunlara dikkat edin, ilgilenin kendinizle. Kariyer yapma zamanı ama çatışmaları aşmak gerekir. Evliler boşanma riskine dikkat.