Venüs terazi burcunda - Sevgi ve güzellik ön planda

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Venüs 15 Ekim’de Terazi burcuna yani kendi evine geçiyor. 8 Kasım’a kadar da burada konaklayacak. Venüs Terazi’de güzellik, ilişki ve sevgi değerlerini öne çıkarır. Dikkatimiz ilişkilerimizde olacaktır. Var olan ilişkilerimize barış, ahenk, yumuşama gelirken yalnızsak bir ilişkiyi bu süre içinde düşünebiliriz. Ortaklık kurmak isteyebilir, ortaklı işlerden avantaj elde edebiliriz. Estetik ve güzellik için para harcama potansiyelimiz yükselecektir. İlişkilerde diplomasi yeteneğimiz artacağından bu süreçte tanıştığımız kişilerden kendimize fayda sağlayacağız. Kısaca, Venüs’ün temsil ettiği konularda hepimiz rahatlayacağız. 

 İKİZLERE AŞK VAR

Koç Burcu: İlişkiler evlilikle ilgili keyifli gelişmeler içinde olabilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde dengeli ve sevgi dolu bir dönem  yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş hayatınız ve günlük yaşam koşullarınızda daha rahat bir döneme girebilir, çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Sağlığınız özellikle hormonal rahatsızlıklar varsa iyileşmeye başlayabilir. İş hayatınızda biriyle yakınlaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Yalnızsanız eğlence mekânlarında bir aşk kapınızı çalabilir. Güzel ve estetik değerleri gelişmiş biri olabilir. Çocuğunuzla keyifli zaman geçirebilir, onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hamilelik olabilir.

Yengeç Burcu: Evde aile içinde söz nişan düğün gibi faaliyetler olabilir. Ev ortamlarında keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ev ziyaretleriniz artabilir. Evinizi dekore etmek ve güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

ŞANSLI TERAZİLER

Aslan Burcu: Kardeş ve akrabalarınızla bir arada keyifli sohbetleriniz artarken onlarla zevk alacağınız aktiviteler yapabilirsiniz. El becerilerinizi kullanacağınız ve belki de onlardan para kazanacağınız durumlar olabilir. Eğitim ortamında biriyle yakınlaşabilirsiniz. 

Başak Burcu: Parasal konularda yüzünüzü gülebilir. Tanıştığınız kişilerle bağlantılı iş birlikleri olabilir, kazancınızı artırabilirsiniz. 

Terazi Burcu: Tüm dikkatler üzerinizde ve siz ışıl ışıl parlıyorsunuz. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Saç makyaj ya da estetik operasyonlar için para harcayabilirsiniz. Şanslı olacağınız bu dönem dikkat çeken tanışmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Platonik ve gizli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Bu ara biriyle yakınlaşabilirsiniz. Tatlı düşkünlüğünüz artacağından kilolarınıza dikkat edin. Korku endişe gibi sizi aşağı çeken duygulardan arınabilir daha pozitif yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

YAYLAR PARA KAZANABİLİR

Yay Burcu: Sosyal çevreniz bu dönem çok hareketli olacaktır. Grup çalışmalarından para kazanabilirsiniz. Bir dileğiniz gerçekleşebilir.

Oğlak Burcu: Kariyer ve meslek yaşamınızda parlama zamanı. Dikkatleri yapacağınız işlerle üzerinize çekebilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık kararı alabilirsiniz. Çalışmaların karşılığında para kazanabilirsiniz.

Kova Burcu: Aşk uzaklardan gelebilir. Yapacağınız seyahatlerde tanışacağınız biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Kültür turlarına ve eğitimlere para harcayabilirsiniz. Yazarsanız çıkaracağınız kitap çok satanlar listesine girebilir. Hukuksal süreçlerde avantajlısınız.

Balık Burcu: Ortaklaşa gelirlerinizden avantajlı durumlar elde edebilirsiniz. Eş ya da ortağınız sebebiyle elinize para geçebilir. Kredi, nafaka, miras ya da resmi kurumlarda şanslı olacağınız gelişmeler olacaktır. Yaşadığınız krizler artık son buluyor.