Venüs Aslan: Gösterişli aşkların muhteşem düğünlerin zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Güzelliğin, sevginin, aşkın, paranın ve estetiğin temsilcisi Venüs 14 Haziran’da Aslan burcuna geçiyor ve 10 Temmuz’a kadar da burada konaklayacak. Yengeç burcundayken sevgimizi şefkatle ve anaç duygularla besledik, büyüttük ve de yansıttık. Şimdi Venüs, aşkımızı, sevgimizi göstermemizi istiyor. Venüs Aslan’dayken, çocuklarımızla daha fazla ilgilenecek ve onlarla daha çok zaman geçireceğiz. Kendimizi özellikle fiziksel olarak göstermek isterken, etrafımızdan her türlü ilgiyi bekliyor olacağız. Eğlenceli zaman geçirmek, çocukça şakalar yapmak hatta çocuklaşmak isteyeceğiz. Flört etme yönümüz, artistik yeteneklerimiz parlayacak. Biraz rol yapmak, abartılı ve gösterişli davranışlar içinde bulunmak Venüs’ün Aslan’daki enerjilerinden… 

Saçlarımızın güzelliği bu dönem özellikle hepimizin en büyük isteği olacak. Saç modeli ya da rengini değiştirebiliriz, parıltılı ve dikkat çekici giyinebilir, gösterişli takılara ilgi duyabiliriz. Lüks tüketim konusunda abartabiliriz. Pahalı zevklerimiz ve bu uğurda para harcama isteğimiz artacaktır. Şans oyunlarına ilgimiz çoğalacak, hayata karşı daha pozitif gözlerle bakmak isteyeceğiz, yaratıcı enerjimiz yükselecek. Gece mekânları, tatil beldeleri ve davetler bu dönem en çok bulunmak istediğimiz aktiviteler olacak. Hayata bir çocuğun gözlerinden bakmak isteyeceğiz. 

MEDYATİK AŞKLAR DÖNEMİ

Venüs Aslan’da aşk ister. Flört ister. Sadece “ben” der. “Bana bak, benimle ilgilen yalnız bana iltifat et” der. Yalnızsak aşka büyük bir özlem duyabiliriz. Hayatımızda biri varsa, ilişkimizde ateşli ve tutku dolu bir dönem başlar. Özellikle bu dönem, gösterişli ve medyatik aşklar çok fazla gözümüze çarpar. İlişkilerde abartılı hareketler dikkat çeken beraberlik veya evlilik teklifleri hep bu dönem olabilir. Yetenekli olduğumuz konuları belki hobilerimizi öne çıkarmak, bunlarla dikkat çekmek hatta para kazanmak arzumuz olabilir. Bazı kişilerin yaptıkları işle tanınması söz konusu olabilir. Mesleğimizi ya da yeteneklerimizi ortaya çıkarırken pazarlama sanatını da ustalıkla kullanabiliriz. Özellikle kadınlara yönelik iş yapan kişilerin kazançları yükselebilir. 

BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ 

Koç: Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda şanslı ve keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik ya da nişan planlaması yapabilir yalnızlar için aşk geliyor.

Boğa: Ev ve ailenizle ilgili konularda hareketlilik olurken gösterişli bir ev alabilir ya da evinizi lüks tüketim eşyalarıyla döşeyebilirsiniz. Aile için söz nişan gibi etkinlikler olabilir.

İkizler: Eski okul arkadaşlarınızdan biriyle yakınlaşabilirsiniz. Mesleğinizde satış ve pazarlama taktiklerini çok işinize yarayabilir ve kazancınız artabilir. Becerileriniz dikkat çekebilir.

Yengeç: Parasal konularda büyük şans elde ederken kazancınızı lüks tüketime yatırabilirsiniz. Ev alım satımı önem kazanabilir. Geliriniz yükselebilir.

AKREPLER EVLİLİK KARARI ALABİLİR

Aslan: Fiziksel görünümünüz bu dönem çok önemli olacak. Estetik operasyon yaptırabilir, görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Yalnızsanız yeni tanışacağınız birisiyle dolu dolu aşk yaşayabilirsiniz. Tüm gözler sizin üzerinizde olurken keyifli bir dönem geçireceksiniz.

Başak: Gizli aşklara ve platonik duygulara dikkat. Gizlediğiniz bir ilişki varsa bu dönem aranızda tutku artabilir. Bazılarınız için medyatik olma tanınma zamanı.

Terazi: Sosyal çevrenizdeki hareketlilikle gece davetleri organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz. Muhteşem gösterişli mekanlarda bulunabilir buralarda tanışacağınız birileriyle tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. İstediğiniz bir şey gerçekleşebilir.

Akrep: Meslek ve kariyer yaşamınızda tanınma ve öne çıkma etkileri altındasınız. Terfi zam ya da yükselişler olabilir. Bazılarınız iş hayatındaki biriyle yakınlaşabilir. Evlilik kararı alabilirsiniz.

BALIKLARA İŞ FIRSATI

Yay: Yurt dışı konularınız hareketlenirken mesleğinizle ilgili uzaklarda tanınabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Para kazancınız yapacağınız satış teknikleriyle daha da artacaktır. Gösterişli bir tatilde tanışacağınız biriyle yakınlaşabilirsiniz.

Oğlak: Ortaklaşa gelirlerinizden avantaj elde edebilirsiniz. Eşinizin alacağı prim ya da ikramiye var olan borçların ödenmesine neden olabilir. Cinsel hayatınızda hareketlilik olabilir.

Kova: İlişkilerinizde çok güzel bir dönemdesiniz. Bekârsanız aşk evliliği yapabilirsiniz. Bazılarınız ünlü bir firma ya da kişiyle ortaklık yapabilir.

Balık: İş arıyorsanız muhteşem bir iş bulabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalar birilerinin dikkatini çekebilir ve tanınabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir.