Türkiye’nin ilk hikâye tabanlı FPS oyunu 'Soldiers of The Universe'

Türkiye’nin ilk hikaye tabanlı First Person Shooter (FPS) oyunu olma özelliğine sahip SoTU, fuara özel sürprizleri ve cazip fiyatıyla oyunseverleri bekliyor.

Bir Türk şirketi olan Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen “Hikâye Tabanlı First Person Shooter” (FPS) oyunu Soldiers of The Universe (SoTU), 14 Eylül’de kapılarını açan GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nda ve Steam’de yayına geçerek fuara özel sürprizler ve cazip fiyatıyla oyunseverlerle bir araya geldi. 

SoTU’nun GameX’e özel fiyatı 10 TL

GameX Fuarı boyunca Soldiers of The Universe standını ziyaret edenler, hem özel tasarım SoTU T-Shirt’ü, Mousepad’i ve posterinin yer aldığı pakete sahip olacaklar hem de fuara özel yüzde 50 indirimle 10 TL’den SoTU’yu satın alabiliyorlar. Türkiye’nin ilk yerli FPS oyunu Soldiers of The Universe’ü yayına almanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Rocwise Entertainment Pazarlama Yöneticisi Halil Karabulut, oyuna ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Yüzde 100 bir Türk şirketi olan Rocwise Entertainment olarak ülkemizin yıllardır yaşadığı terörle mücade konusundan ilham alarak FPS tarzındaki Soldiers of The Universe’ün senaryosunu kaleme almaya başladık. 

SoTU’da hikâye, ana karakter Hakan’ın babasının şehit olduğu haberini alması üzerine yurtdışındaki görevini bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmasıyla başlıyor. Hakan, babasının da üyesi olduğu Akıncı Beyleri’nden babasının neden şehit olduğunu öğrendikten sonra yanındaki üç kahraman Türk askeriyle birlikte Cizre, Nusaybin ve İstanbul’da operasyonlar düzenleyip Cerablus ve El Bab operasyonlarında görev alıyor.