Türk futbolunun 'Baba'ları

MEHMET EMİN DEMİREZEN

emin.demirezen@aksam.com.tr

Kimi golcü, kimi savunmacı, kimi de rakip takımın gollerini engellemek için elinden geleni yapan kaleci. Ama hepsinin bir ortak noktası var. Baba olmaları… Gösterdikleri birçok başarının yanında onlar küçük çocuklarının da kahramanları...

Volkan Şen

Fenerbahçeli Volkan Şen ve Victoria Şen çiftinin 2013 yılında Melek adında bir kız çocuğu dünyaya geldi ve böylelikle Volkan ilk kez baba olmuş oldu. 2015 yılındaysa New York’ta Can adında bir erkek çocuğu dünyaya gelerek kızın yanına bir de erkek çocuğu ekledi.

Fatih Terim

Fatih Terim 1982 yılında Fulya Terim ile evlendi. Merve ve Buse Terim adında iki kızı var. Terim’in kızlarıyla yakından ilgilendiği, kızlarının da tam bir babacı olduğu biliniyor. Hatırlayın Buse’nin tasarımlarına nasıl destek olmuştu… Üstelik teknik adam bir de dede. Terim, Yaman ve Nil isminde iki torunu var. Artık o büyükbaba.

Onur Recep Kıvrak

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak 2013 yılında Dilek Akkuş ile dünya evine girdi.  Onur Recep Kıvrak’ın 2015 yılında dünyalar tatlısı İlayda adında bir kız çocuğu oldu. 

Caner Erkin

Caner Erkin ile Asena Erkin     18 Haziran 2010 tarihinde evlendikten sonra, 2011 yılında Çınar adında bir erkek çocukları dünyaya geldi. Bir kaç yıl önce boşanan ikilinin çocukları tam anlamıyla anne ve babasının kopyası. Simasını annesinden alan Çınar, saçlarıyla da tam bir babası…  

Gökhan Gönül

Beşiktaş’ın ve Türkiye Millî Futbol Takımı’nın güçlü sol beki olan Gökhan Gönül, Hatice Gönül ile 2011 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten Baran ve Kuzey isminde 2 oğlu dünyaya geldi.  2011yılında ilk oğlu Baran, 2014 yılında ise 2’nci oğlu Kuzey dünyaya geldi.

Harun Tekin

Bursaspor’un kalecisi Harun Tekin ve Ceyda Tekin çiftinin 2013 yılında Yağız adında bir erkek çocukları oldu. Daha sonra 2015 yılında 2’nci kez baba olan Tekin kızına Mila adını verdi. Harun Tekin hem bir kız hem de bir erkek çocuğu babası. 

Hakan Kadir Balta

Derya ve Hakan Kadir Balta çiftinin 2008 yılında Çağrı Hakan ve 2011 yılında da Ömer Kadir ismini verdikleri 2 erkek çocukları var. 

Mehmet Topal

Örümcek lakaplı usta futbolcu Mehmet Topal ve Selda Topal çiftinin 2011 yılında Mehmet Han ismi verdikleri oğlu dünyaya geldi. Mehmet Topal başarılı futbolculuğunun yanında bir de erkek evlat babası.