Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Eva Longoria ilk kez anne oldu

Eva Longoria, 43 yaşında ilk kez anne oldu. Ünlü oyuncu, Santiago Enrique adını verdiği oğluyla ilk fotoğrafını Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Fotografa eklediği notta; “Selam dünya! Sana Santiago Enrique Baston’u tanıtıyorum” diyen Eva Longoria, oğlunun doğumu vesilesiyle parçalanmış ailelerin yeniden bir araya gelmesi çağrısında bulundu ve bu konuda yapılan çalışmalara herkesin destek vermesini istedi. 

Geleneği bozmadılar!

Cansu Dere, bu yıl da tatil sezonunu yakın arkadaşı stilist Ece Sükan ile birlikte Uzakdoğu’da açtı. Jamaika’ya giden iki arkadaş, sosyal medyadan bol bol fotoğraf paylaştı. Takipçileri, en son Şahsiyet dizisindeki oyunculuğu ile zirveye çıkan Cansu Dere’ye yeni dizi beklediklerini belirten yorumlar yaptılar.

No filter! modası devam ediyor

Sosyal medyada “makyajsız” ve “no filter” fotoğraf paylaşan ünlüler arasına uzun süredir ekranlardan uzak kalan Beren Saat de katıldı. Tatilden bikinili bir selfie paylaşan genç oyuncu, fotoğrafın altına; “Non filtered Soul &Dominican Stone” notunu düştü. Başta oyuncu arkadaşları olmak üzere takipçileri yaptıkları yorumlarla Beren Saat’e, “Dön ekranlara…” mesajını verdiler.