Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Dostlar Amerika’da kavuştu…

Cemiyet hayatının tanınmış ismi Arzu Sabancı, Amerika seyahati sırasında yaşamına Los Angeles’ta devam eden yakın dostu Begüm Şen ile buluştu. Arzu Sabancı ile kavuşma anını Instagram’dan takipçileriyle paylaşan Begüm Şen, fotoğrafa, “Dostluk @arzusabanci ne mutlu bana burdasın. I’m lucky to have a friend like you” notunu düştü. 

Güzelliğinizi boşuna tescillememişler…

Geçen hafta 40 yaşına giren Demet Şener, sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşım yaptı. Doğum gününden bir gün önce çocukluk fotoğrafını paylaşan Demet Şener, fotoğrafın babasıyla dans ederken çekildiği belirterek, aynı zamanda babasını da yad etti. Bir gün sonra doğum gününde yaptığı paylaşımda ise Demet Şener, 10 yaşında ve 40 yaşındaki halini yan yana koyarak, “Yaş 10 ve yaş 40.... Daha nice yılları sağlık, mutluluk ve huzurla geçirme dileğiyle...” notunu düştü. Demet Şener’in çocukluk fotoğrafları çoğu takipçisi tarafından kızı İrem›e benzetildi... Bir takipçisi, “Güzelliğinizi boşuna tescillememişler” yorumunu yaparken, daha o yaşlarda duru bir güzelliğe sahip olan Demet Şener’e estetik yaptırdığı için sitem etti. 

Merve’nin 23 Nisan coşkusu…

Genç oyuncu Merve Boloğur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Oturuş” notuyla çocukluk fotoğrafını paylaştı. 23 Nisan coşkusunu kutlayan Merve Boloğur’a, takipçileri de kayıtsız kalmadı. Şirin ve çıtı pıtı haliyle takipçilerinin gönlünü fetheden Merve Boloğur’a bu masumane paylaşımından dolayı övgü dolu yorumlar geldi.