Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Can Manay’a veda pozu…

Geçen hafta final bölümü ile ekranlara veda eden fenomen dizi FiÇi’nin başarılı oyuncusu Ozan Güven, hayat verdiği ‘Can Manay’ karakterine Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafı ile veda etti. Başarılı oyuncu, fotoğrafın altına, “Elveda Can Manay... Yapımında emeği geçen herkese, izleyicilerine tek tek teşekkürler...” notunu düştü. Takipçileri de “Efsane”, “Çok özleyeceğiz”, “Çok üzgünüz, gerçek oldu” şeklindeki yorumlarla Can Manay’a buruk bir şekilde veda ettiler. 

“Boşandık ama yine birlikte olacağız”   Oyuncu ve sunucu Hande Ataizi ile Amerikalı gazeteci eşi Benjamin Harvey geçen hafta sessiz sedasız boşandı. Hande Ataizi, boşanma sonrası Instagram profilinden takipçilerine duygusal bir açıklama yaptı. Açıklamada,  hayatının yeni bir evresine adım attığını belirten Hande Ataizi, “Yedi yıllık eşim ve biricik oğlum Leon’un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırdık. 8 senelik beraberlik bitti ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda... Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin…” ifadelerini kullandı. Mahkeme, çiftin çocukları Leon’un velayetini Hande Ataizi’ne verdi.   
  Bali’de maceralı tatil   Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla 10 günlük bir tatil için tropikal iklimi ve doğasıyla ünlü Bali’ye gitti... Bali’deki maceralı bir tatil geçiren Ayşegül Aldinç, ilginç kareleri Instagram profilinden takipçilerine paylaştı. Tatilde, Muson Yağmurları ve pirinç tarlalarında yaşayan kuyruğu 3 metre uzunluğunda kertenkele familyasından olan Gekko’larla küçük çaplı bir survivor hayatı yaşayan Ayşegül Aldinç, kışın kasvetli yorgunluğunu da üzerinden attı.