Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Küçük Sabancı’nın ilk kayağı…

Misa Mutfak’ın kurucusu Pınar Sabancı, oğlu Yalçın ile Avusturya’da kayak tatiline çıktı. Kayak için Kitzbühel kayak merkezini tercih eden Pınar Sabancı, oğlu Yalçın’ın ilk kayak deneyimini Instagram profilinden takipçilerine paylaştı. 

Babaanne Neslihan Sabancı da gelini ve torununun bu mutlu anlarına ortak oldu. 

Süper Star podyuma çıktı

Türkiye’nin Süper Starı Ajda Pekkan, moda tasarımcısı Zeynep Kartal’ın Londra Moda Haftası kapsamında Freemaso’s Hall’da gerçekleşen defilesinde podyuma çıktı. Türkiye’nin tanıtımı amacıyla hazırlanan 25 parçalık özel ‘Ajda Pekkan by Zeynep Kartal’ koleksiyonundan siyah bir elbise ile podyumda mankenlik yapan Süper Star, defile fotoğraflarını Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Ajda Pekkan, defile sonrası Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç’in rezidansında verdiği resepsiyonda da ABD’li film yıldızı Lindsay Lohan ve BBC Ekonomi Editörü Jou Lynam’la birlikte çekilen fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı. 

Yeni aşka yelken açtı…

Ünlü komedyen Ata Demirer üç yıl önce birlikte olduğu genç oyuncu Alara Bozbey ile tekrar bir araya geldi. Ata Demirer, yaklaşık iki aydır süren ilişkisini, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla ilan etti. Ata Demirer, genç sevgilisiyle birlikte olduğu fotoğrafın altına; “İyi ki doğdun Aloşum” notunu düştü.