Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Komedyen dayanışması!

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, geçen hafta cuma günü vizyona giren “Deliha 2” filmi için arkadaşı Gupse Özay’a sosyal medya hesabından iyi dileklerini iletti. Filmin afişini Instagram profilinden paylaşan Şahan Gökbakar, afişin altına; 

“Başarılar, bol gişeler” notunu düştü.

Armaggan’dan şık davet

Türkiye’nin kültürel mirasını lüks ürünlerle günümüze taşıyan Armaggan, el işçiliği ile üretilen seçkin koleksiyonlarını “2018’e Merhaba” kokteyli ile zevk sahibi konuklarının beğenisine sundu. Türkçe’deki “Armağan” sözcüğünden esinlenerek ortaya çıkan lüks tasarım markasının Nişantaşı’ndaki Showroom’unda gerçekleşen kokteyle iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Davette konuklar, “hediye vermenin bir sanat olduğuna inanan” vizyonu ile Armaggan atölyelerinde sınırlı sayıda üretilen ve nesilden nesile aktarılabilecek benzersiz koleksiyonlarından seçkileri yakından inceleme fırsatı buldular. Davet sırasında Showroom’a gelen ünlü oyuncu Elçin Sangu da yapılacak bir çekimde kullanmak üzere Armaggan’ın eşsiz mücevher koleksiyonundan yüzük ve küpe seçti.

Sabah kahvesi ardından cilt bakımı

Fransa’da güzellik ve bakım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan GUINOT, Iana Beauty Lounge ‘da cemiyet hayatının önemli isimlerine ürünlerini tanıtmak için bir davet düzenledi. GUINOT Türkiye Temsilcisi ENPA Dış Ticaret’in ev sahipliğinde Iana Beauty Lounge’ın Etiler’deki merkezinde gerçekleşen tanıtım davetine cemiyetin ünlü hanımları büyük ilgi gösterdi. Keyifli bir sabah kahvesi ve sağlıklı ikramlar eşliğinde yapılan sohbetin ardından davetliler cilt bakımı yaptırarak, dünyanın en önemli güzellik merkezlerinde kullanılan GUINOT ürünlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular.