Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

İnsanın gidip zayıflayası geliyor!

Mide küçültme ameliyatı sonrası 1 yılda 50 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, zayıflamış halini paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şok etti. Fotoğrafın altına, “Hoş geldin demiş miydim 2018” notunu düşen ünlü oyuncuyu hayranları tanımakta zorlanırken, yaptıkları yorumlarla şaşkınlıklarını dile getirdiler. İşte o yorumlar; “Tebrikler, gerçekten inanılmaz bir değişim”, “Genç kız olmuş maşallah”, “Ben şok”, “Umarım bir daha hiçbir rol için kilo almazsınız”, İnsanın gidip zayıflayası geliyor. 

Paris Hilton evleniyorrrr!   Paris Hilton, sevgilisi Chris Zylka ile evleniyor. Sevgilisiyle çıktıkları kar tatilinde aldığı evlenme teklifi videosunu Instagram’dan paylaşan Hilton, heyecanını ve duygularını şu sözlerle ifade etti: “Evet dedim! Çok mutluyum. Hayatımın aşkıyla nişanlandım. O benim en iyi arkadaşım ve ruh ikizim. Çok özel... Sadık... İyi kalpli.... Paris Hilton’un fotoğraflarında ön plana çıkarttığı göz alıcı pırlanta yüzüğü de sosyal medyada bir hayli konuşuldu.  
  Şen ailesinin yüzü artık gülüyor   Oğulları Alp’i, geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden Begüm-Adnan Şen çifti, zor günlerin ardından 2018’e gülümseyerek girdi. 2018’i Los Angeles’ta karşılayan Şen ailesi, yeni yılın ilk günlerinde aile fotoğrafı çektirdi. Oğulları Süha Can’ın da olduğu hoş kareyi Adnan Şen, “Mutlu yıllar” notuyla takipçilerine paylaştı.   
  Buse Terim ve kızından yılbaşı pozu!
İkinci kez anne olmak için gün sayan Buse Terim, ekim ayında bir yaşına basan kızı Nil ile yılbaşı pozunu geçen hafta Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Haziran 2014’te Volkan Bahçekapılı ile evlenen Buse Terim, Ekim 2016’da kızı Nil’i dünyaya getirmişti. 5 aylık hamile olan Buse Terim’in ikinci bebeği de kız olacak.