Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Arif 216 hatırasını bozan abi!

Yılbaşı gecesi yayınlanacak ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ programı çekimleri arasında bir araya gelen Arif v 216 filminin oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Seda Bakan ve Özkan Uğur sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi... Filmin kadın başrol oyuncusu Seda Bakan, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafın altına; “Süper fotoğraftı… ama şu en arkadaki abi hiç olmadı” notunu düştü. Fanlarının yaklaşık bir yıldır merakla beklediği Arif v 216, 5 Ocak’ta vizyona giriyor. 

CANSEL ELÇİN'DEN EBEVEYNLERE MESAJ VAR

Sıkı bir hayvansever olan oyuncu Cansel Elçin, çocukken kedisi ile çekilen fotoğrafını Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Fotoğrafın altına; “ 

Çocuklarınıza hayvanları sevdirin... ki iyi insanlar olsunlar” notunu düşerek, anne ve babalara çocuklarına hayvan sevgisini küçüklüklerinden itibaren aşılamaları yönünde tavsiyede bulundu. Cansel Elçin’in bu paylaşımı takipçileri tarafından da takdirle karşılandı.

SEVDİKLERİNİZ HEP YANINIZDA OLSUN...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, yeni yıl öncesi katıldığı yemek davetinden yaptığı paylaşımla Instagram’dan takipçilerinin yeni yılını kutladı. Arzu Sabancı, paylaştığı fotoğrafın altına; “Sağlıkla nice mutlu yıllara. Aile büyükleriniz, sevdikleriniz hep yanınızda olsun inşallah” notunu düştü.