Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

10. yıla özel davet

İş kadını ve moda tasarımcısı Günsel Ülkü, şirketinin 10. yılını geçen hafta dostlarına verdiği özel bir davetle Nişantaşı The Muse’da kutladı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı davette, Günsel Ülkü’nün İtalya başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu’da birçok noktada satışa çıkacak 2018 Couture koleksiyonunu sergilendi.  2018 Ocak ayında Amerika’da satışa sunulacak modellerin de ön tanıtımının yapıldığı davette yeni koleksiyonu çok beğenen konuklar bol bol alışveriş yaptı. 10. yıl pastasını dostlarıyla birlikte kesen Günsel Ülkü, mutluluğunu Instagram’dan takipçileriyle de paylaştı. Dostlarıyla birlikte olduğu fotoğrafın altına; “Sektörde markamla 10. yılımı kutlarken gördüm ki, başarının yanında birçok güzel dost biriktirmişim, hepinize teşekkür ediyorum, sizi seviyorum” notunu düştü.

Hangisi daha güzel?

Tuba Büyüküstün, geçen hafta Uluslararası Asya Film Festivali için gittiği Los Angeles’ta dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie ile bir araya geldi. Sosyal sorumluluk projeleri ve sinema üzerine sohbet eden iki ünlü oyuncunun buluşması, geçen hafta sosyal medyada en çok konuşulan haber oldu. Instagram’da birçok paylaşım sitesi iki ünlünün buluşmasından kareleri takipçileriyle paylaştı. Yapılan tüm paylaşımlarda Tuba Büyüküstün’ün özensiz giyim tarzı ve saçı sitelerin takipçileri tarafından eleştirilirken, Angelina Joli şık ve asil tavrı ile beğeni topladı.

45 yaş karizması!

Özcan Deniz, 38 ile 45 yaş arasında geçirdiği değişimi Instagram’dan paylaştı.Özcan Deniz’in yorumsuz olarak paylaştığı fotoğrafta başarılı oyuncunun 8 yıl içinde fiziki olarak bir hayli değiştiği dikkatlerden kaçmadı. 38 yaşında daha toy bir görünüme sahip olan Özcan Deniz’in, 41 yaşında saçlarındaki beyazların arttığı görülüyor. Özcan Deniz, 45 yaşındaki olgun ve karizmatik görünümüyle takipçilerinden de pozitif yorumlar aldı.