Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Yerli “Carry Bradshaw” 

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, 13 Ekim’de vizyona girecek olan olan “Cingöz Recai” filminde oynadığı karakterin bir fotoğrafını geçen hafta Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Filmde, zeki ve güzelliğine düşkün dolandırıcı Jale karakterini canlandıran Meryem Uzerli, bu haliyle tüm dünyada izlenme rekorları kıran “Sex and the City” dizisinde Sarah Jessica Parker tarafından canlandırılan ayakkabı delisi ve stil ikonu Carry Bradshaw’a benzetildi. Meryem Uzerli’nin yabancı takipçileri, güzel oyuncuya “The next Carry Bradsaw” yorumları yaptılar. 

Esra Oflaz’dan aile içi şiddet itirafı!

Başarılı iş kadını, MCD Medya ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, Instagram’dan yaptığı bir paylaşımda çocukluğunda aile içi şiddete maruz kaldığını açıkladı. Ünlü işkadını bu itirafı, MCD Medya kanalı Lifetime ve Koruncuk Vakfı’nın ortaklaşa yaptığı, çocukluk hakları ellerinden alınan çocuklara barınma, rehabilitasyon, eğitim ve yaratıcılık desteği vererek hayatta ikinci şans sunan sosyal sorumluluk projesi “2. Şans Lifetime”ın tanıtımıyla ilgili Instagram’da yaptığı bir paylaşımda yaptı. İşte o itiraf; “...şiddetin altında genelde baskılanan öfke oluyor. Benim çocukluğum aile içi şiddete maruz kalarak geçti maalesef. Acısını çok iyi tanıyorum….”

Gülse Birsel’in ilk sinema filmi heyecanı!

Fenomen dizilerin senaryo yazarı ve oyuncusu Gülse Birsel’in, ilk sinema filmi deneyimi olan “Aile Arasında” 1 Aralık’ta vizyona giriyor. Başarılı oyuncu, filmin düğün sahnesinden bir kareyi Instagram’dan paylaşırken, film oyuncularından Erdal Özyağcılar’a da övgüler yağdırdı. Fotoğrafın altına, “Sıcak bir yaz gecesi niyetiyle nemli, ayaz bir 10 santigratta çekilen #Ailearasında’nın düğün sahnesi... Muhabbet sıcak, o ayrı. Bir de, yeni bir bilgi olmasa da, bininci kere söylemek pahasına, Erdal Özyağcılar ne müthiş oyuncudur arkadaş!” notunu düşen Gülse Birsel, daha önce yaptığı başka bir paylaşımında da “İlk sinema filmim, heyecandan patlayabilirim!!!” notunu düşmüştü.