Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Üzmeyin Ali’leri…

Eda Erol ile evliliğin eşiğinden dönen Alişan, ayrılığın burukluğunu hala üzerinden atamadı. Ünlü şarkıcı, 6 Eylül’de atılan nişanın ardından, sosyal medyadan paylaştığı bazı fotoğraflarda ayrılığa espriyle karışık gönderme yapıyor. Alişan’ın, “Üzmeyin Ali’leri” notuyla paylaştığı bu fotoğrafa gülme emojisi koymasına rağmen manidar bulundu. 

Karizma tavan yaptı

Sabancı ailesinin en popüler isimlerinden Hacı Sabancı’nın, kilo verdikten sonra sosyal medyadaki popüleritesi de arttı. Son dönemde Instagram’da paylaştığı fotoğraflarda karizmasıyla dikkat çeken Hacı Sabancı, geçen hafta sosyal medyada yine en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Önceden tipi hakkında eleştirel yorumlar yapan takipçileri, Hacı Sabancı’nın “Some times Some times” notuyla paylaştığı son fotoğrafa ise övgü yağdırdılar. İşte o yorumlar: “Baya güzel foto”, “Hey yavrum be karizmaya bak”, “Daha fazla kilo vermeyin. Her halinizle o kadar efendi ve karizmatiksiniz ki”, “Burada gözüme güzel geldin be çocuk”, “Ya senin boyun kısa olsa bile tipin yeter, çekemiyorlar seni”, “Waw Hacı” 

Copy paste Emine…

Oyuncu Emine Ün, “Kızım olmadan asla” notuyla kızı Duru ile birlikte bir fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Duru’nun güzelliği ile annesine ikiz kardeş kadar benzemesi dikkatlerden kaçmadı. Kızıyla “anne-kız”dan ziyade “abla-kardeş” gibi görünen Emine Ün’e takipçilerinden de birbirinden ilginç yorumlar geldi. Kimisi şimdiden kızına talip olurken, kimisi de anne-kızın benzerliğine “Copy paste” yorumunu yaptı.