Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

 “Geçen gene canım çikolata çekmiş”

Kendini hayır işlerine ve çocuklara adayan oyuncu Gamze Özçelik, Gana’dan sonra Sudan’daki kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukları ziyaret etti. Çocuklara ilaç, giysi ve hediyeler götüren Gamze Özçelik, Sudan’da geçirdiği vakitleri Instagram’dan, “Geçen gene canım çikolata çekmiş” notuyla paylaştı. Gamze Özçelik’in son dönemde yaşadığı ruhani ve fiziksel değişimi takipçileri de yorum ve beğenileriyle destekliyor. 

En nostaljik #tbt

Türk tiyatrosunun büyük ustalarından Haldun Dormen, Instagram’dan paylaştığı #tbt ile takipçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Haldun Dormen’in “Hatıralar” notuyla paylaştığı #tbt fotoğrafında çocukların Adile Teyzesi Adile Naşit ile 20’li yaşlarındaki Sezen Aksu ve Erol Evgin yer alıyor. 

Halle Berry’nin yeni aşkıyla ilk pozu

Oscar ödüllü ünlü Hollywood yıldızı Halle Berry, İngiliz müzik yapımcısı Alex Da Kid ile ilişkisini, Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafla doğruladı. İki aydır birlikte olduğu konuşulan çiftin ilişkisi bu fotoğraf ile resmiyet kazandı. 2016 sonunda üç yıllık evliliğin ardından Fransız aktör Olivier Martinez’den boşanan güzel yıldızın, dördüncü kez nikah masasına oturup oturmayacağı merak ediliyor!

İspanyol paça geri döndü

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham’in en az onun kadar ünlü eşi Victoria Beckham, New York’ta İspanyol paça kot pantolon ve sade beyaz tişörtüyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Stili ve kullandığı aksesuarlarla dünya modasına yön veren Victoria Beckham, bu görüntüyle bir dönem moda olan İspanyol paça kotları yeni sezonda sokaklarda bol bol göreceğimizin de sinyalini verdi.