Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Amerika’da anne ve babasını ağırladı   Oğullarının eğitimi için Amerika’da yaşayan Begüm Şen, ziyarete gelen annesi ve babasını misafir ederek özlem gideriyor. Oğlu ve eşi Adnan Bey’in de yer aldığı buluşmada bir araya gelen aile keyifli bir muhabbet eşliğinde pasta kesti. Adnan Şen, günün anısına çektirdiği fotoğrafı ise “Günaydın güzel Şen ailesi” notuyla Instagram profilinden paylaştı.   
  Bayramı komşuda geçirdiler
Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar, eşi Gülşah Alkoçlar ve kızı Aslışah ile bayram tatilini Yunan Adaları’nda geçirdi. Tatilde, tekne turu ile koyları gezen aile, gün batımında yürüyüş yaparak adanın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdiler. Ender Alkoçlar ve Aslışah Alkoçlar ise tatil boyuncu bol bol fotoğraf çekerek, Instagram’dan keyifli anlarını takipçileriyle paylaştılar.   
, Sakal olmamış (!)   Başarılı oyuncu Barış Falay, eşi Esra Ronabar ve oğlu Mavi Rüzgar ile birlikte çektiği aile selfie’sini Instagram’dan takipçilerine paylaştı. Yeni sezonu aile fotoğrafıyla açan Barış Falay’ın sakallarını uzatması dikkatlerden kaçmadı. Oynadığı dizi ve sinema filmlerinde fenomen karakterleri canlandıran Barış Falay’ın, sakallı hali, yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde olduğu dönem dizisi “Fatih”de mi oynacak” sorusunu akıllara getirdi. Bazı takipçileri ise oyuncunun sakallı halini beğenmediklerini “Kerpeten abi o sakallar ne öyle”, “Abi, sakal hiç yakışmamış”, “Sakal olmamış” şeklindeki yorumlarıyla dile getirdiler.