Sosyal medyada ünlüler

ŞERİFE YILMAZ

serifeyilmaz71@gmail.com

Burcu Kara oğlu Ali’yi bekliyor


Ekranların sevilen ismi Burcu Kara, hamileliğiyle ilgili basında çıkan haberlerin doğru olduğunu ve bir oğlu olacağını Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafla takipçilerine duyurdu. Başarılı oyuncu, fotoğrafın altına, “Hayatımın en şımardığım gününden bu fotoğraf Sorup, merak edenler için paylaşmak istedim ben de. Evet basında da çıkan haberler doğru. Bir oğlumuz olucak. Adı da Ali. Umarım o da sever ismini ve kaderini” notunu düştü.

Cemiyette Begüm Şen rüzgarı


Cemiyetin sevilen ismi Begüm Şen, yaz tatili için geldiği Türkiye’de adeta mekik dokudu. Oğlu Alp Şen’in vefatından sonra Los Angeles'a yerleşerek Türkiye'deki anılarını unutmaya çalışan Begüm Şen, uzun bir aradan sonra renkli sosyal hayatına tekrar geri döndü. Önce İstanbul’daki dostlarıyla buluşan Begüm Şen, daha sonra Bodrum, İzmir ve Çeşme’de uzun süredir görmediği dostlarıyla tek tek görüştü. Sosyal medyada buluşmalarını an be an paylaşan Begüm Şen, Aslışah Alkoçlar’la buluşmasını da, “barbieem e kavustuuum” notuyla takipçilerine duyurdu. Tatilini tamamlayan Şen, Amerika’ya dönme hazırlığı yapıyor.

Koton için yeni koleksiyon tasarladı

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Arzu Sabancı, moda tasarımcısı kimliğiyle de adından söz ettiriyor. Tasarımcılığa iyice ısınan Arzu Sabancı, Koton için tasarladığı İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonun ardından, Sonbahar-Kış 2017-18 koleksiyonunun bittiğini Instagram’dan takipçilerine duyurdu. Arzu Sabancı, fotoğrafın altına, “College bomber Jacket… Uzun zamandır çalışıyorduk ve bitti... Ekim ayında sizin beğeninize sunulacak.. Şimdiden söylüyorum her bir parçaya
bayılacaksınız? "Karar vermekte zorlanacaksınız" notunu düştü.