Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Yeni filme start verildi

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yeni filmin çalışmalarına başlandığını Instagram’dan takipçilerine duyurdu. Filmin oyuncularından Demet Evgar’ın, “Birazdan, arkamda derinlerde gördüğünüz masa kimlerle kimlerle dolacak...” paylaşımını report eden Gülse Birsel’e, Demet Evgar da, “Ay acaba hangi fiiilm? Mihihiiiii!” yorumunu yaptı. Tatlı bir aile komedisi olacak filmin çekimlerine yaz sonunda başlanacak ve kış aylarında vizyona girecek. Gülse Birsel’in daha önce köşesinde de açıkladığı filmi Ozan Açıktan yönetecek. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmde Gülse Birsel ve Demet Evgar’ın yanı sıra Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş ve Devrim Yakut rol alıyor. Haber, takipçileri tarafından da sevinçle karşılandı. 

On parmağında 10 marifet!

Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Gonca Vuslateri de yazarlığa soyundu. Kitap yazacağını Instagram profilinden yaptığı, “@dogan_kitap ile imzayı attık. Biraz bekleyeceksiniz..ama değer umarım. Efenim kah güleceğiz kah ağlayacağız, hop oturup hop kalkacağız.. ” notuyla takipçilerine duyuran Gonca Vuslateri’ye, sesinin de güzel olduğunu hatırlatan takipçileri, kitaptan sonra albüm yapması yönünde öneride bulundular. 

Başarının formülü bu kitapta!

Günümüzde çok konuşulan tıbbi hacamat, akupunktur, tıbbi hipnoz gibi konularda uzman bir isim olan Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları, “Kendini Gerçekleştir” isimli ikinci kitabında başarıya giden yolun formülünü veriyor. Yeni kitabını Instagram’dan takipçilerine tanıtan uzman doktor; “Bu kitap özlemini çektiğiniz hayatın kapısını aralatmakta, kendi hayatınızın mimarı olmayı öğretmekte, hayatınızın ustası olarak hayatınızın içinde kendi hedef ve beklentilerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair ipuçları vermektedir” diyor.